Вітання 32/2019

Вітання 32/2019

































4 серпня день народження відсвяткувала Світлана БОЧКОВСЬКА. А напередодні доля зробила чудовий дарунок — 27 липня в неї з чоловіком народився синочок!


Найкращий подарунок життя — це любов, а у вас тепер любові стало більше! Вітаємо, друзі, з подвійним святом! В обох іменинників нехай буде усе, як бажається, фортуна нехай завжди усміхається! Хай доля шле достатку, як зірок, і Божого благословення!


Друзі сім’ї


5 серпня день народження святкувала Лілія РУДНИЦЬКА


Бажаєм стрибати від щастя, від мрій злітати до зірок, від чародійки долі мати завжди удачливий квиток, утілювати мрії швидко та досягати всіх висот, бути успішною в роботі, щоб зайвих не було турбот! Хай у серці сопілка грає, поганих дум туди не пускає. Хай затишно буде вдома, і хай не вертається втома! Життя ж не легенда і навіть не міф, це — казка, яку світ для тебе створив!


Подруги



10 серпня свій сонячний серпень зустрічає Віталія КОВАЛЬЧУК


З днем народження вітаємо, максимум добра бажаємо, найщасливіших подій, здійснення бажань та мрій! Бути завжди молодою, із фігурою стрункою, мати одягу вагон та удачі на мільйон! Побажаєм ми удачі й щасливої долі, на Канарах зо дві дачі і грошей доволі, щоб в житті могла здолати височенні гори і щороку щоб літала на Червоне море!


Друзі



14 серпня, у свято Маковія, — день народження Тетяни ГНІТЕЦЬКОЇ


В цей день Господь тебе творив: крутенько глину замісив, з полиці купу банок зняв — щось на зразок пахких приправ. Тут хтось Святого відволік, відвів Його поважно вбік та передав копицю справ, і Бог кудись запоспішав. А хтось (то був спокусник Змій) добавив бюст, розлети вій, у очі синьку перелив, у коси — плюскіт літніх злив. І ще на талії зняв стружку… І вийшла ти, наша подружко! Тож по життю іди щасливо, царівна ніжна і красива!


Друзі



11 серпня святкують Полотняне весілля — 35-річчя подружнього життя Микола Григорович і Тамара Володимирівна ПАСІЧНИКИ


Рідні наші батьки, будьте завжди міцні, до ста років старайтесь прожити. Щоб майбутні роки всі щасливі були, щоб онуків змогли одружити. Будьте завжди здорові й щасливі.


Діти, онуки


6 серпня відсвяткував ювілей — 60 річчя — коханий чоловік, люблячий татусь та найдорожчий дідусь — Микола Григорович ПАСІЧНИК


Хай будуть з Вами здоров’я та сила, хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали Ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі, хай Господь дарує надію й тепло на довгі літа, на щастя й добро!


Дружина, діти, онуки



10 серпня вітаємо з ювілеєм Наталію Арсентівну КОВАЛЬЧУК


Журавлиним ключем відлітають літа, ювілей вже стоїть на порозі, але серцем своїм ти завжди молода, хоча юність вернути не в змозі. Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі, солов’ї хай щебечуть грайливо, і щоб сонце ще довго світило тобі, і життя було в тебе щасливим.


З любов’ю від дітей та онуків



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Нарцизу Митрофанівну БРОДОВСЬКУ — 10.08.1926 р.н.

Тамару Семенівну ЧЕРПАКОВУ — 10.08.1927 р.н.

Валерія Івановича ХОРУНЖЕВСЬКОГО — 10.08.1928 р.н.

Анатолія Сергійовича ЛУКІНА — 11.08.1932 р.н.

Володимира Федоровича ОСАДЧУКА — 12.08.1933 р.н.

Любов Олександрівну ТИЧИНУ — 14.08.1931 р.н.

Людмилу Антонівну ГОРДІЙЧУК — 14.08.1932 р.н.

Рафаліну Фабіянівну ЗЕЛЕНКО — 15.08.1920 р.н.

Євдокію Омельянівну ПОПЛАВСЬКУ — 15.08.1932 р.н.

Лідію Василівну ШУЛЯКІВСЬКУ — 15.08.1932 р.н.

Віктора Петровича КУЯНА — 10.08.1949 р.н.

Володимира Валентиновича ВАНСОВИЧА — 10.08.1968 р.н.

Володимира Івановича ЛЯХОВИЧА — 13.08.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»