www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 32/2019

09 Серпня 2019 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Персонаж фільму «Місце зустрічі змінити не можна» у виконанні Армена Джигарханяна. А. Глухий. Б. Німий. В. Горбатий. Г. Кульгавий.
  2. Про стару немічну людину. А. Біс у ребро. Б. Кров із молоком. В. Пісок сиплеться. Г. Іскри з очей.
  3. Кого шукають, щоб звинуватити в невдачі? А. Правого. Б. Лівого. В. Крайнього. Г. Середнього.
  4. Яка з цих казок не належить Гансу Крістіану Андерсену? А. «Гидке каченя». Б. «Снігова королева». В. «Дюймовочка». Г. «Кіт у чоботях».
  5. Що є і в лещат, і в плоскогубців? А. Очі. Б. Вуха. В. Брови. Г. Губи.
  6. Що лікує лікар-пульмонолог? А. Серце. Б. Легені. В. Нирки. Г. Печінку.
  7. У 1777 році відставний драгун Філіп Естлі відкрив у Лондоні перший у світі … . А. Цирк. Б. Морг. В. Тир. Г. Публічний будинок.
  8. Guinness (Гіннесс) — популярна … пивна торговельна марка. А. Шотландська. Б. Ірландська. В. Англійська. Г. Французька.
  9. Чи може Алла Пугачова згідно правил конкурсу представляти Україну на «Євробаченні»? А. Може зараз. Б. Може, тільки якщо стане громадянкою України. В. Не може. Г. Якщо співатиме українською.
  10. Єдина спортивна споруда у Ватикані. А. Тенісний корт. Б. Боксерський ринг. В. Баскетбольний майданчик. Г. Футбольне поле.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №32: 1. В. 2. В. 3. В. 4. Г. 5. Г. 6. Б. 7. А. 8. Б. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,