«Полісся» (Ставки) 4:2 «Звягель» (Новоград)

«Полісся» (Ставки) 4:2 «Звягель» (Новоград)

«ФК «Звягель» із цього матчу розпочинає підготовку до другої половини футбольного сезону, — напередодні з’явилося повідомлення на офіційній сторінці клубу. — Відновлення тренувального процесу мало бути наступного тижня, але відгукнулося на запрошення «Полісся» (Ставки) зіграти товариський матч, тому розпочинаємо підготовку одразу з виїзного контрольного матчу в Ставках. Наш суперник фактично у відпустці не був, адже проводив матчі чемпіонату Радомишльського району та готувався до пропущеного матчу першого кола проти коростенського «Мала», який відбудеться 17 серпня. Звягельчани зіграють без ряду провідних гравців, тому тренерський склад дасть шанс проявити себе резервному складу».
Перший тайм розпочався з невдачі, коли звягельчани пропустили гол вже на перших хвилинах матчу. Балан після прострільної передачі у штрафну зрізав м’яч у власні ворота, а вже через 15 хвилин «Полісся» подвоїло рахунок. Були моменти й у нашої команди, але Галицький та Бондарук їх не використали. За 10 хвилин до завершення першого тайму Багінський зі штрафного удару скоротив відставання — 2:1, але на останній хвилині арбітр не побачив положення поза грою, і гравець «Полісся» забив третій гол — 3:1.
Гравці «Полісся» вийшли на цей поєдинок дуже мотивованими, адже останні три очних поєдинки проти нашої команди вони програли, тому належно налаштувалися на цей матч і закономірно перемогли з рахунком 4:2. За нашу команду в першому таймі зі штрафного удару відзначився Марк Багінський, а в другому автогол — на рахунку гравця «Полісся» Владислава Желізняка.
Через низку причин у цьому матчі кістяк команди складався з гравців молодіжної команди з підсиленням декількох гравців основи, а не навпаки, як планувалося раніше. Не змогли команді допомогти ключові гравці основи: А.Швець, І.Шевчук, М.Куба, С.Слюсар, Д.Швець, А.Корнійчук, Р.Гусак та А.Гороницький. Але навіть молодіжний склад, проваливши початок матчу, зрештою, вирівняв ініціативу та епізодами нав’язував супернику свою гру, створивши декілька небезпечних моментів. Проте, у завершальний момент підводила реалізація.
Попри поразку, порадував рівень наших молодих гравців на фоні досвідченого суперника. Укотре хочемо подякувати футбольному клубу «Полісся» (Ставки) за запрошення та організацію матчу! Підготовка до другого кола триває. Далі буде...
З сайту ФК «Звягель»