«Прозорий офіс» влада планує відкрити восени

«Прозорий офіс» влада планує відкрити восени

Найближчим часом приміщення планують умеблювати та укомплектувати технікою, а також запустити сучасну систему «Електронна черга». Одних лише стільців в офісі буде понад триста.
Директор департаменту праці та соціального захисту населення міськради Лілія Хрущ повідомила, що стільці, столи, тумби, шафи, дивани, дитячу кімнату і навіть кухні вже привезли. Знадобилось 1, 5 мільйона гривень, щоб у майбутньому умеблювати нову споруду і зробити її максимально комфортною для відвідувачів та офісних працівників.
Пільговиків, пенсіонерів, субсидіантів обслуговуватимуть щонайменше сто працівників офісу. Для службовців закупили 106 персональних комп’ютерів на суму 1 мільйон 973 тисячі гривень.
Система «Електронна черга» коштує майже 382 тисячі. Загальна вартість комп’ютерного обладнання та меблів — 4 мільйони 242 тисячі гривень.
Кошти на «прозорий офіс» виділили з державного бюджету в межах спільного проекту Міністерства соціальної політики та Світового банку —«Модернізація системи соціальної підтримки населення України».
Роботи на «прозорому офісі» завершує ТОВ «Будівельна виробнича компанія Форвард Плюс». Керівник цієї компанії В’ячеслав Драчук сказав, що на облаштування вхідної групи, фасаду будівлі та мереж електропостачання потрібно два місяці, тобто завершать роботи в жовтні.
Міський голова Віктор Весельський пообіцяв відкрити «прозорий офіс» на свято Покрови, яке припадає на 14 жовтня. Щоправда, обіцяв у 2018-му році.
novograd.city