Президент України представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка

Президент України представив нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка

Під час робочої поїздки на Житомирщину, 12 серпня в Олевську Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка (Указ Президента України №587/2019 «Про призначення В. Бунечка головою Житомирської обласної державної адміністрації»), — йдеться на сайті ОДА. Міський голова Новограда-Волинського Віктор Весельський взяв участь у представленні глави Житомирщини.
— Розпочнемо з призначення нового голови Житомирської ОДА. Далі розберемо головні проблеми на Житомирщині, знайдемо їх вирішення, — наголосив Володимир Зеленський.
— Дякую за підтримку та за призначення мене на посаду голови Житомирської ОДА. Вважаю себе етнічним поліщуком і ніколи цього не цурався, — зазначив новопризначений губернатор В.Бунечко. — Житомирщину будемо розвивати далі, завершимо процес децентралізації. Робота облдержадміністрації буде побудована на відкритих принципах, публічності. Чекаємо на Житомирщині інвесторів: як вітчизняних, так і іноземних. Працюватимемо в тісній співпраці з громадськістю та бізнесом.
Довідково: Віталій Бунечко народився у 1973 році. Закінчив Волинський державний університет ім.Лесі Українки та Академію Служби безпеки України. До призначення працював першим заступником начальника головного управління — начальником управління (з дислокацією у м.Маріуполі Донецької області) Головного управління регіонального органу СБУ.
oda.zt.gov.ua