Чиновники оцінили хід ремонтів у міськрайТМО

Чиновники оцінили хід ремонтів у міськрайТМО

Триває капітальний ремонт у лікарні. Зокрема, у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії лікувального корпусу міськрайТМО. Днями міський голова з підлеглими оглянули хід проведення ремонту, на який із міського бюджету виділено 1 млн. грн. Також кошти на ремонт виділила районна рада, Чижівська, Городницька та Брониківська ОТГ — на загальну суму 392,6 тис. грн. Сайт міської ради повідомляє, що ремонтні роботи наближаються до завершення. Залишилося встановити вентиляційну систему та покрити підлогу новим лінолеумом.
У відремонтованому приміщенні на першому поверсі поліклініки працюватимуть кабінети лікарів акушер-гінекологів, зокрема лікаря гінеколога-онколога. Нині особлива увага у рамках реформування галузі охорони здоров’я приділена не лише ранньому спостереженню та своєчасному обстеженню обліку вагітних, а й вчасному виявленню гінекологічних захворювань, зокрема онкопатології. У поточному році для забезпечення якісної роботи лікаря гінеколога-онколога буде придбано радіохвильовий електро-коагулятор.
Будівництво хірургічного корпусу у поточному році здійснюється за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. На це виділено 10 млн. грн, з міського бюджету — 2,2 млн. грн та Чижівської об’єднаної територіальної громади — 175,8 тис. грн.
Наразі збудовано майже три поверхи корпусу, проводяться по периметру монтажні роботи зі встановлення колон четвертого поверху. До кінця року планується завершити зведення чотириповерхової споруди з додатковим технічним поверхом.
Сучасний хірургічний корпус включатиме, крім восьми операційних, блок інтенсивної терапії на 16 ліжок та стерилізаційну. Виділені кошти освоюються підрядником вчасно, на об’єкті ведуться будівельні роботи із дотриманням календарного плану, — повідомляє сайт міської ради.
З сайту міської ради