Розглядають можливість створення хостелу для безхатченків

Розглядають можливість створення хостелу для безхатченків

Представники влади провели виїзну нараду, відреагувавши на звернення голови фонду «Віра в надію» Олени Колесник щодо відкриття хостелу для безхатьків у Новограді-Волинському. Олена Колесник у заяві зазначила, що має намір і можливості відкрити відділення для перебування безхатьків, а також надавати допомогу особам з інвалідністю, сім’ям із дітьми та одиноким людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Для цього активістка просить надати в оренду приміщення по вул.Чехова, 4 — колишні наркологічний та шкір-венерологічний диспансери.
Учасники наради оглянули приміщення колишнього диспансеру, обговорили можливість створення хостелу чи соціального житла, розглянули варіанти його подальшого використання.
Міський голова Віктор Весельський дав доручення підлеглим вивчити і вирішити питання в найкоротший термін.
Також мер ознайомився з роботою «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради, де оглянув кабінети виїзних бригад та кімнати відпочинку водіїв, медперсоналу, їдальню тощо. Звернув увагу на старі меблі в кімнатах установи, не облаштовану стоянку для автомобілів швидкої допомоги.
За матеріалами сайту міської ради