Колектив «швидкої» проти переселення на інше місце роботи

На адресу редакції надійшов лист від колективу «швидкої». Працівники стурбовані і звертають нашу увагу на проблему, викладену нижче. Подаємо лист із пропозицією офіційної відповіді влади на сторінках газети.
Шановна редакціє газети «Звягель»! Колектив співробітників Новоград-Волинської підстанції КУ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради звертається до вас із проханням посприяти у вирішенні такого питання: наш колектив був повідомлений про те, що найближчим часом мають намір змінити місце розташування нашої підстанції, яка сьогодні знаходиться за адресою: м.Новоград-Волинський, пр.2-й Медичний, 2. Як нас було повідомлено, перемістити нашу підстанцію мають намір на вул.Герцена, 63 у Новограді-Волинському.
Звертаємо вашу увагу на те, що таке переміщення призведе до низки негативних факторів. Насамперед, нове місце розташування знаходиться за 4,3 км від нинішнього та розташовується між двома мікрорайонами міста, при цьому центральний район та Новоград-Волинське міськрайоннеТМО знаходитимуться через річку Случ, що призведе до пересікання її через міст або через об’їзну дорогу міста.
Переміщення також зменшить маневреність карет екстреної допомоги, оскільки відсутня транспортна розв’язка, що дозволяє одразу спрямувати автомобіль у потрібний мікрорайон міста чи району.
Також це переміщення автоматично збільшить час доїзду карет екстреної допомоги до населених пунктів Новоград-Волинського району, котрі обслуговуються нашою підстанцією.
Нове приміщення не облаштоване для цілодобового перебування бригад екстреної медичної допомоги. Відсутня система швидкого оповіщення бригад екстреної медичної допомоги про виклик. Зміна місця розташування ускладнить доїзд наших співробітників до станції.
Беручи до уваги вищевказане, наш колектив звертається із проханням, аби нашу підстанцію залишили працювати без змін. Адже таке переміщення призведе до додаткових затрат бюджетних коштів та погіршить можливість надання послуг екстреної медичної допомоги жителям міста і району.
З повагою, надією на розуміння та небайдужість.

Колектив співробітників підстанції КУ «Центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф»