Нардеп Дмитро Костюк: «Поліція в Новограді-Волинському не працює»

Нардеп Дмитро Костюк: «Поліція в Новограді-Волинському не працює»

Новообраний народний депутат України по 65-му виборчому округу (Новоград-Волинський) 1 вересня провів прямий ефір на своєму YouTube-каналі, під час якого кожен охочий міг задати йому запитання в прямому ефірі. Серед інших були поставлені запитання щодо того, як нардеп оцінює роботу поліції в Новограді-Волинському і що планує робити для покращання криміногенної ситуації?».
«Поліція в Новограді-Волинському не працює, — відповів Дмитро Костюк. — Немає поліції в Новограді-Волинському. Є люди в погонах, які не виконують свої обов’язки. Є величезна кількість злочинів, які не розслідуються, по яких немає рішень.
Узяти хоча б до уваги з останнього: побиття журналіста Брюханова в центрі міста, спалення кінотеатру. Мабуть, кожен мешканець міста знає, яким чином згорів кінотеатр, а поліція так справу і не довела до закінчення. До цього в нас стріляли в депутата місцевої ради — немає рішення. Обкрадали квартиру мера — немає покараних. Будь-якому злочину, який мав суспільний резонанс, — нічого». Також Дмитро Костюк припустив, що є «окремі люди», які керують поліцією Новограда-Волинського.
04141.com.ua