Вітання 36/2019

Вітання 36/2019



























5 сентября отпраздновал юбилей Валерий Иванович ЮРАГА


Дорогого папу и мужа поздравляем с 50-летием. Желаем не думать о печали и тревогах, по-прежнему чувствовать бодрость и прилив сил, не забывать о том, что ты — крепкий и отважный мужчина, которому всё по плечу. Желаем отменного здоровья, удачи в любой работе и везения в делах.


Твоя семья



8 вересня вітаємо з 30-річчям сина, брата, племінника, кума, хрещеного — Олександра Миколайовича ПІНЧУКА з с.Федорівка


Перші 10 років — собі дитинство залишило, другі 10 років — взяла юності пора, а треті 10 років — сьогодні наступили, новий етап дорослого життя. Тож вітаємо з ювілеєм щиро, бажаємо достатку, радості, добра, здоров’я міцного, злагоди і миру, щоб завжди тебе Мати Божа берегла! А Господь тобі хай посилає щасливі й незабутні дні, ангел-охоронець хай з плеча не злітає, завжди допомагає в дорозі і в труді.


Уся велика родина Пінчуків



6 вересня відзначає своє 35-річчя люблячий татусь, син, брат, хрещений — Андрій Вікторович ГУМЕНЮК!!!


Тебе ми з Днем народження вітаєм, добра тобі і щастя ми бажаєм, хай янгол-охоронець оберігає, а лихо хай ніколи не чіпає. Завжди щоб хотілось тобі жити і не було хвилини, щоб тужити, щоб друзі завжди поруч були вірні, а вдома щоб тебе чекали рідні, щоб ввечері було, з ким чаю попити і тихо по душах поговорити. Хотілось би вітати і вітати, та у віршах всього не написати. Ми від душі тобі бажаєм вдачі, а очі хай лиш від радості плачуть.


Донечка Аріночка, мама,сестричка Людмила з чоловіком Миколою, хрещеники Євгенія та Миколка



7 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ


Шановні воїни-розвідники, ветерани військової розвідки! Прийміть щирі, сердечні вітання з нагоди професійного свята.

Від дня свого сформування розвідники довели, що вони здатні виконати поставлені перед ними завдання, що розвідники — авангард сучасних Збройних сил України.

У цей день висловлюю глибоку повагу і вдячність ветеранам військової розвідки за їх бойовий і трудовий героїзм, неоціненний внесок у військово-патріотичне виховання молоді та особового складу Збройних сил України.

Бажаю особовому складу, ветеранам та вашим родинам міцного здоров’я, достатку, злагоди та благополуччя! Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі. Переконаний, що ви і надалі будете зразком у виконанні службового обов’язку, прикладом високої професійної майстерності, порядності та патріотизму.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

8 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ТАНКІСТІВ


Шановні військовослужбовці та ветерани танкових військ! Сьогодні бойові традиції фронтовиків, які вписали чимало славних сторінок в історію Другої світової війни, продовжують воїни-танкісти армії незалежної України. Це важка й небезпечна місія, адже саме танкістам доводиться бути, де найгарячіше і де вирішується доля бою за Україну.

Вічна пам’ять героям-танкістам, які ціною власного життя захистили незалежність України! Слава та повага українським військовослужбовцям, які нині сумлінно служать у танкових підрозділах! Зичу всім екіпажам бойових машин міцного здоров’я, стійкості духу, родинного благополуччя та мирного неба.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Клавдію Костянтинівну ГАНЧЕНКО — 08.09.1929 р.н.

Марію Федірівну ГОРЕВИЧ — 09.09.1925 р.н.

Любов Костянтинівну ГОПАНЧУК — 09.09.1931 р.н.

Таїсію Архипівну ЛАВСЬКУ — 10.09.1929 р.н.

Надію Лук’янівну БОЛЬШАКОВУ — 10.09.1938 р.н.

Анатолія Мефодійовича БУРКІВСЬКОГО — 10.09.1940 р.н.

Петра Андрійовича ПАВЛЕНКА — 11.09.1930 р.н.

Бориса Олексійовича САВИЦЬКОГО — 06.09.1935 р.н.

Володимира Петровича СЕМЕНЧУКА — 06.09.1956 р.н.

Евальда Генріковича КІНЕРТА — 10.09.1941 р.н.

Анатолія Адамовича ШЕВЧУКА — 10.09.1963 р.н.

Леоніда Андрійовича ЛІБЕГУ — 10.09.1968 р.н.

Віктора Володимировича ХОХУЛЯКА — 12.09.1956 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»