www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 36/2019

06 Вересня 2019 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Кому кричать «Гірко!» на весільному бенкеті? А. Кухарям. Б. Музикантам. В. Молодим. Г. Тамаді.
  2. Зброя, якою Котигорошко здолав Змія. А. Гарпун. Б. Булава. В. Арбалет. Г. Гранатомет.
  3. Інша назва аїру тростинового. А. Татарське зілля. Б. Турецьке зілля. В. Грецьке зілля. Г. Зілля вікінгів.
  4. Яка з культур не належить до родини пасльонових? А. Помідори. Б. Тютюн. В. Картопля. Г. Патисон.
  5. Каша із пшона і розтертого в дрібні кульки борошна. А. Рябко. Б. Сірко. В. Бобик. Г. Шарик.
  6. Що було зображено на першому знімку Рентгена? А. Нога дружини. Б. Рука дружини. В. Голова дружини. Г. Хвіст собаки.
  7. Межа між освітленою Сонцем і темною частиною небесного тіла. А. Модератор. Б. Термінатор. В. Стабілізатор. Г. Акваторія.
  8. Яким за відвідуваністю сайтом в Інтернеті станом на серпень 2019 року є YouTube? А. Першим. Б. Другим. В. Третім. Г. Четвертим.
  9. На території якої сучасної держави було знайдено залишки Трої? А. Греції. Б. Італії. В. Туреччини. Г. Єгипту.
  10. Яка країна першою повністю замінила аналогове телебачення на цифрове? А. Нідерланди. Б. Індія. В. Франція. Г. Білорусь.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №36: 1. В. 2. Б. 3. А. 4. Г. 5. А. 6. Б. 7. Б. 8. Б. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,