Представниця Житомирщини їде на конкурс «Міс Україна-2019»

Представниця Житомирщини їде на конкурс «Міс Україна-2019»

Серед фіналісток національного конкурсу краси «Міс Україна-2019» є представниця Житомирської області — 24-річна Людмила Мілевська з Бердичева. Улітку 2018 року в Житомирі відбувся конкурс краси «СтудМіс України-Житомирщина», який проводиться в кожному регіоні України, а його переможниця відправляється на фінал світового конкурсу краси «World Miss University».
Зазначено, що 12 вересня в Палаці «Україна» відбудеться фінальне шоу національного конкурсу краси «Міс Україна-2019». «У цей день уся країна дізнається ім’я нової власниці дорогоцінної корони, грошового призу і титулу найкрасивішої дівчини країни», — йдеться в повідомленні організаторів.
На офіційному сайті конкурсу «Міс Україна» опубліковані фінальні фото 24 учасниць із коротенькою біографією. Учасниця № 12 — Людмила Мілевська. Вік дівчини — 24 роки, зріст — 170 см.
«Мене звати Людмила.
Педагог за освітою. З 18 років працюю в Індії. Фотомодель, актриса, знялася в художньому фільмі. Родом із маленького міста Бердичева, останніх 3 роки живу в Києві. Закінчила курси візажистів — це моє хобі. Віддаю перевагу активному способу життя. Обожнюю тварин», — написала про себе дівчина.
Житомир.info