Чи готове місто до опалювального сезону?

Підготовка КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» до осінньо-зимового періоду є актуальним питанням. Від цього, значною мірою, залежить настрій громадян і соціальний клімат у місті.
Про роботу з підготовки до опалювального сезону розповіла керівник підприємства Людмила Тодорович:
— Для забезпечення стабільної роботи в опалювальний період 2019-2020 р. на підприємстві щорічно протягом ремонтного періоду виконані всі регламентні роботи з підготовки теплового господарства до опалювального сезону. Працівниками підприємства було проведено ревізію і ремонти 84-ох котлів, 147-ми насосних агрегатів, 25-ти установок хімводоочищення, 46-ти км трубопроводів теплових мереж та 280 теплових камер.
На сьогодні повністю підготовлені 25 котелень разом із тепловими мережами, на яких виконані не тільки регламентні роботи, але й необхідні ремонтні роботи із заміни запірної арматури та іншого обладнання.
Залишається одне питання — виділення лімітів природного газу НАК «Нафтогаз Україна», але це є неможливим з причини несплати боргів за надані послуги централізованого опалення, які на теперішній час становлять 5,1 млн гривень.
КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» просить боржників негайно розрахуватися за спожите тепло.
04141.com.ua