«За що гроші платимо?»

«За що гроші платимо?»

У місті продовжуються неприємні курйози з брудною водою з-під крана, що викликає справедливе обурення людей.
Ось таку фотографію, наприклад, днями опублікувала в мережі Марія Онищук із коментарем: «Скажіть, будь ласка, як у такій смердючій воді можна помитися? Як це вже набридло — третій тиждень така вода, що в річці — чистіша!» «І в нас така, а смердить — жах!», «Заходиш у квартиру зі свіжого повітря і відчуваєш запах болота. Сам цим дихаєш, і діти травляться! Я вже мовчу про те, як митися і прати, особливо, білий одяг?!», «За що гроші платимо? Хтось щось робити збирається?», — схожих відгуків про якість води багато.
Брудну воду з-під крана адміністрація Водоканалу традиційно пояснює старими, заіржавілими трубами водопроводу. Тим часом, у день виходу газети, у центральній частині Новограда-Волинського сталося нове лихо: подачу води взагалі припинили. Адміністрація Водоканалу повідомила:
«11 вересня міськрайонним відділом Управління ДСНС в Житомирській області при забиранні води для службового автомобіля був зірваний шток пожежного гідранта. У результаті тимчасово припинено водопостачання на вул.Ковальського, 1, 2, 4; вул.Соборності 3, 7, 9, 13; вул.Замковій 3/6, 7; вул.Шевченка, 1». Відновити водопостачання пообіцяли до кінця робочого дня 12 вересня. Відновили, але одразу після цього мережа знов зарясніла світлинами «рудої» води.
Післямова: У відповідь на скарги містян начальник Водоканалу Алла Левицька свого часу запевняла, що «сама п’є цю воду». Звягельчани ж нарікають, що від такої води не можуть відмити сантехніку...
Юлія КЛИМЧУК
Фото з мережі