Вітання 38/2019

Вітання 38/2019







































22 вересня святкуватиме 60-річний ювілей Галина Іванівна ЗАРИЦЬКА


Матінко наша рідна! Років твоїх нам не видно, ні зморшок, ні сивини не помічаємо ми. А бачимо очі ясні, мов зірочки навесні, і усмішку молоду і жваву та струнку ходу. Та чисте високе чоло, та рук твоїх рідне тепло, і ми — твої діти малі — вклоняємося до землі і зичимо тобі здоров’я з пошаною і любов’ю!


З повагою чоловік, діти й онуки



16 вересня святкує свій ювілей кохана мама, прекрасний лікар та просто чудова людина — Ганна Андріївна ЛЕВАНДОВСЬКА


Бажаємо добра і удачі без ліку, міцного здоров’я і доброго віку, миру, злагоди світлої в хату, днів якнайбільше, щастя багато. Хай обминають сум і тривоги, стелиться рівно життєва дорога.


З любов’ю родина і близькі



21 вересня святкує свій День народження дорога наша мама і бабуся — Галина Арсентіївна СТРУКОВА


Журавлиним ключем відлітають літа, ювілей вже на Вашім порозі. Але серцем своїм Ви завжди молода, хоча юність вернути не в змозі. Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі, солов’ї хай щебечуть грайливо, і щоб сонце сіяло ще довго вгорі, і жилося щоб мирно й щасливо.


Діти, онуки


 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ПЕНСІОНЕРИ ТА ВЕТЕРАНИ ЗАВОДУ СІЛЬГОСПМАШИН!


Сердечно вітаємо з професійним святом — Днем машинобудівника та 112-ю річницею з дня заснування заводу!

Бажаємо всім міцного здоров’я, сімейного щастя, родинного затишку, добра, миру, гарного настрою, в домівках — світла і злагоди, в службових справах — принциповості та наснаги, добрих надбань, подальших успіхів у житті та праці.


Наглядова рада, адміністрація, профком заводу та рада ветеранів ПрАТ «Новоград-Волинськсільмаш»


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку Сергію Федоровичу ПортянкУ, директору ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», який один із перших відгукнувся на прохання батьків. Дякуємо за турботу та неодноразову благодійну допомогу нашим особливим діткам.

Діти — наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора.


Від батьків ППЦКМ «Сузір’я Звягеля» та ПП Центр культури та мистецтв «Сузір’я Звягеля»


 

21 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні працівники фармацевтичної галузі! Забезпечення громадян якісними й безпечними ліками — один із головних напрямів діяльності медичної галузі, адже саме від них здебільшого залежить результат лікування.

Щодня своєю турботою ви підтримуєте хворих, надихаєте їх на одужання, забезпечуючи не тільки лікарськими препаратами, а й своєчасними рекомендаціями і порадами.

Тож нехай ваше щоденне піклування про успішне лікування та одужання людини приносить лише радість і задоволення.

У цей святковий день бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, терпеливості та професійних успіхів. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання і удачі!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

22 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ


Шановні учасники партизанського й підпільного руху! Щиро вітаю вас із Днем партизанської слави!

Мільйони українців пройшли крізь пекло найважчих та найжорстокіших випробувань Другої світової війни і не скорилися. Серед них були і наші земляки. Сила духу та патріотизм цих людей передається до їх нащадків, які сьогодні продовжують героїчну справу своїх пращурів на Сході країни.

Своєю хоробрістю, відвагою і любов’ю до Батьківщини учасники руху опору відстояли рідну землю, довели всьому світові, що Україну ніколи не скорити ворогам. Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю в повоєнні роки.

Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і благополуччя. Нехай над нами завжди буде мирне небо!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

22 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ МАШИНОБУДІВНИКА


Шановні працівники та ветерани машинобудівної галузі Новограда-Волинського! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята.

Вироби новоград-волинських машинобудівників користуються попитом не лише в Україні, а й далеко за її межами. Завдяки впровадженню інноваційних ідей та рішень машинобудівна галузь продовжує утримувати високий рівень конкурентоздатності і якості.

З нагоди свята прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, терпіння і наполегливість у підвищенні якості продукції. Бажаю міцного здоров’я, щастя, добра вам і вашим родинам, добробуту, благополуччя та успіхів у праці.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Сергія Івановича ОСИПОВА — 21.09.1961 р.н.

Ярослава Романовича ШПІРА — 23.09.1957 р.н.

Юрія Олександровича МАКЄЄВА — 23.09.1961 р.н.

Володимира Миколайовича ЧЕРНЯШУКА — 24.09.1963 р.н.

Галину Григорівну МУЛЯВКО — 25.09.1959 р.н.

Франю Андріївну ГОНГАЛО — 23.09.1924 р.н.

Рафаліну Йосипівну БУТРИК — 25.09.1929 р.н.

Федора Васильовича АНДРУШЕНКА — 25.09.1930 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»