Гідно виступили на чемпіонаті області з боксу

Гідно виступили на чемпіонаті області з боксу

Змагання відбувалися з 12 по 15 вересня серед молоді 2002-2003 р.н., юніорів 2004-2005 р.н. та юнаків 2006-2007 р.н.
Участь у ньому взяли понад двісті боксерів із Житомира, Коростеня, Бердичева, Малина, Любара, з нашого міста — 30 спортсменів. У відборі на чемпіонат України брали участь спортивні клуби і дитячі юнацько-спортивні школи області.
Команда нашої ДЮСШ і спортивного клубу «Євробокс» представили боксерів у різних вікових категоріях. Змагання засвідчили, що рівень боксу на Житомирщині досить високий, та існує велика конкуренція.
Як розповів президент федерації боксу Леонід Плісак, команда спортивного клубу «Євробокс» виступила на гідному рівні. Серед кращих спортсменів тренер назвав призерів перших місць: Назара Богайчука, Івана Гриву, Андрія Ковальського, Олексія Плісака, Юрія Волкова, Павлину Левченко, Артема Романюка.
Другі місця — в Давида Фіголя, Анатолія Петрова, Дениса Вороненка, Євгенії Сукач, Святослава Бірюка, Максима Місюри, Івана Чирка.
Треті місця посіли Віктор Іваникович, Денис Бойчук, Іван Дідовець, Олексій Дем’янчук, Нікіта Невмержицький, Максим Максимчук, Богдан Ключковський, Захар Сергієнко.
«Хотів би відзначити кожного, усі гідно виступили. У нас багато дітей тренуються зі школи-інтернату. Тих, хто хоче долучитися до нас, запрошуємо в секцію боксу ДЮСШ. Тренування проходять у ліцеї №1: з 15:30 до 16:30; з 16:30 до 18:00; з 18:00 до 19:30.

Леонід Плісак розповів, що готує кращих вихованців на чемпіонат України. За його словами, команда новоград-волинських боксерів готова до змагань в Одесі 7 жовтня.
А 20 вересня боксери ДЮСШ їдуть на матчеву зустріч у Житомир. Бажаємо нашим спортсменам успіхів!
Підготувала Юлія КЛИМЧУК