Вітання 39/2019

Вітання 39/2019































25 вересня святкує свій 70-річний ювілей найдорожча людина в світі, любляча дружина, дорога матуся та чудова бабуся — Олена Юхимівна МАМАЙЧУК


Чудовий день, прекрасне свято, святкує вся рідня й гостей багато.

Рідна матусю, рідненька Ви ненько, Вас з ювілеєм вітаєм, серденько. Хай в цей день, веселий і багатий, щастя й добро завітають до хати! Щоб у достатку, здоров’ї довіку, многії літа прожити без ліку. Й до привітань, як зерно до зернини, низький Вам уклін від всієї родини! Нехай для Тебе не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди, хай жито на столі і Бог на небі Тебе завжди рятують від біди.


З любов’ю чоловік, дочка Наташа, син Олександр, невістка Аня та внук Платон



22 вересня відсвяткувала свій 65-річний ювілей наша матуся, бабуся і прабабуся — Олена Олексіївна КЛЬОЦ


Нехай для тебе сонце світить та квіти ніжності цвітуть. Нехай в добрі, достатку й щасті усі роки твої пройдуть. Здоров’я, щастя — не на рік, на все життя бажаєм щиро, щоб радісним і довгим був твій вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З повагою діти, онуки та правнук



ПОДЯКА


У наш нелегкий час, коли все більше людей потребують турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що все-таки є такі, як дружній колектив працівників хлібозаводу на чолі з турботливим генеральним директором С.Ф.Портянком.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я своїх колег. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Нехай Бог Вам та Вашим родинам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!


З повагою сім’я Гончаруків


 

Від імені президії ради міської організації ветеранів щиро вітаю ветеранів і всіх жителів поважного віку міста з Днем ветерана!

Бажаю всім доброго здоров’я, активного довголіття і мирного неба!


Голова міської організації ветеранів В.ПАРФЬОНОВ


 

30 ВЕРЕСНЯ — ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК


Діяльність бібліотечних установ нашого міста — багатогранна, а праця бібліотекарів — клопітка, складна і надзвичайно потрібна. У бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.

Сьогодні інформаційні технології розвиваються стрімко. Проте, жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер — друковану книгу. Бажаю вам, шановні, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі!


О.В.ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

1 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ, ДЕНЬ ВЕТЕРАНА


Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань довелося вам пережити і зберегти гідність, яку ви пронесли через життя. Висловлюю щиру повагу та вдячність вам, шановні наші ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави та нашого міста. Бажаю міцного здоров’я, безхмарного неба, сил, щастя та благополуччя! Нехай проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!


О.В.ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Надію Іванівну ДОБРОВОЛЬСЬКУ — 27.09.1923 р.н.

Марціліну Францівну СЛІПЧУК — 27.09.1927 р.н.

Катерину Михайлівну ЗАРИЦЬКУ — 27.09.1939 р.н.

Марію Іванівну КРАВЕЦЬ — 28.09.1929 р.н.

Віктора Івановича ЄГОРОВА —28.09.1955 р.н.

Антоніну Миколаївну ПАЛЕЦЬКУ — 29.09.1930 р.н.

Миколу Вікторовича БОРКОВСЬКОГО — 01.10.1946 р.н.

Ганну Іванівну ЛУКОВУ — 02.10.1933 р.н.

Володимира Павловича ТАРАНА — 02.10.1935 р.н.

Надію Степанівну ВЕРТУГІНУ — 03.10.1923 р.н.

Кароліну Доминіківну ЗАПАЛОВСЬКУ — 03.10.1928 р.н.

Раїсу Олександрівну КОВНАЦЬКУ — 29.09.1940 р.н.

Надію Дмитрівну БОТРЯКОВУ — 30.09.1927 р.н.

Надію Ульянівну ПОЄЗЖАН — 30.09.1930 р.н.

Віктора Романовича ДОЛНЕРА — 30.09.1950 р.н.

Євгенія Гервасовича РИБАКА — 01.10.1939 р.н.

Володимира Дмитровича КРАВЧЕНКА — 01.10.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»