www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 39/2019

27 Вересня 2019 | Оприлюднив: | 3 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що можна знайти в серці людини? А. Клапан. Б. Шатун. В. Кривошип. Г. Маховик.
  2. Чиє яблуко знаходиться в передній частині шиї чоловіка? А. Ноєве. Б. Адамове. В. Євине. Г. Мойсеєве.
  3. Деталь рицарського шолома, що закривала лице. А. Кидало. Б. Давало. В. Забрало. Г. Міняло.
  4. Якщо ластівки літають низько, то … А. Піде дощ. Б. Піде сніг. В. Піде град. Г. Піде чоловік.
  5. Запис пісні, у якому відсутній вокал. А. Плюсовка. Б. Мінусовка. В. Множилка. Г. Ділилка.
  6. Рослина на гербі Білорусі. А. Дуб. Б. Конвалія. В. Льон. Г. Картопля.
  7. Яка висота пам’ятника прищепці у Філадельфії? А. 1 м. Б. 5 м. В. 10 м. Г. 15 м.
  8. Інструмент, названий винахідником «мундштучним офіклеїдом» А. Саксофон. Б. Гобой. В. Тромбон. Г. Ксилофон.
  9. Довжина Берлінської стіни — символу «холодної війни». А. 45,1 км. Б. 41, 5 км. В. 50 км. Г. 66.6 км.
  10. Що в перекладі з іспанської означає назва Канарських островів? А. Телячі острови. Б. Котячі острови. В. Собачі острови. Г. Пташині острови.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №39: 1. А. 2. Б. 3. В. 4. А. 5. Б. 6. В. 7. Г. 8. А. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,