www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 40/2019

04 Жовтня 2019 | Оприлюднив: | 0 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що робить верблюд, якого розсердили? А. Чхає. Б. Позіхає. В. Плюється. Г. Матюкається.
  2. Що можна знайти на дні моря? А. Морську блискавку. Б. Морський астероїд. В. Морську комету. Г. Морську зірку.
  3. Похилий шрифт. А. Курс. Б. Курсив. В. Курсовка. Г. Курсант.
  4. Хто такий єті? А. Поважна людина. Б. Потрібна людина. В. Ніжна людина. Г. Снігова людина.
  5. Фронтмен гурту «Антитіла». А. Тополя. Б. Сосна. В. Верба. Г. Калина.
  6. Символ демократичної партії США. А. Слон. Б. Осел. В. Кабан. Г. Жираф.
  7. Море без берегів. А. Жовте. Б. Лаптєвих. В. Егейське. Г. Саргасове.
  8. Мати якого правителя мала ім’я Олімпіада? А. О.Македонського. Б. Н.Бонапарта. В. Ф.Кастро. Г. Й.Сталіна.
  9. Рататуй — традиційна страва … кухні. А. Французької. Б. Китайської. В. Турецької. Г. Німецької.
  10. Хто дав назву Тихому океану? А. Джеймс Кук. Б. Васко да Гама. В. Колумб. Г. Магеллан.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №40: 1. В. 2. Г. 3. Б. 4. Г. 5. А. 6. Б. 7. Г. 8. А. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,