Військово-патріотичний вишкіл для молоді «Повстанець-2019»

Військово-патріотичний вишкіл для молоді «Повстанець-2019»

Молодіжний центр управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради 27-28 вересня організував дводенний військово-патріотичний вишкіл для молоді «Повстанець-2019». Про це йдеться на сторінці міської ради.


Упродовж двох днів учасники знайомилися з тактичною медициною, принципом дії вибухових приладів, училися пересуватися групами під час бойових дій, співали пісні та слухали цікаві лекції біля ватри, ознайомилися з принципом роботи бойової зброї та пограли в пейнбол. По завершенню вишколу учасники отримали сертифікати та цінні подарунки, а тепер чекають проведення нових заходів.
Молодіжний центр висловлює подяку в організації заходу військовій частині А3817, місцевому осередку Братства ОУН-УПА ім.Генерала Чупринки, Житомирському пластовому молодіжному центру та всім підприємцям, які відгукнулися та допомогли в організації.
На запрошення звягельчан долучилися інструктори пластового молодіжного центру житомирської міської ради. «Протягом двох днів допомагали загартовувати тіло і дух, шліфувати характер молоді, — повідомляють у мережі інструктори. — Також було проведено інструктажі з орієнтування, основ поводження зі зброєю, організовано ватру, щоб кожен міг проникнутися атмосферою вишколу під звуки патріотичних пісень. Дякуємо директору міського Молодіжного центру Володимиру Ліберді за запрошення, а також — усім організаторам, партнерам та учасникам».
З сайту міської ради