Побралися молодята: у вісімдесят років — на весільний рушник

Побралися молодята: у вісімдесят років — на весільний рушник

Перший день жовтня приголомшив містян цікавою новиною — у Новограді-Волинському побралися молодята, яким — по 80 років! Про це пише місцевий сайт 04141.com.ua.
Шлюб зареєстрували Віктор Федорович Кисіль та Вєна Данилівна Савицька. Дві літні людини вирішили ступити на весільний рушник, попри всі життєві негаразди. Рішення створити сім’ю з’явилося після того, як їх познайомила соціальний працівник Марія Байкова. Вона вирішила об’єднати два одиноких серця, виступивши в ролі свахи.


«Спочатку я їх познайомила по телефону, і вони певний час так спілкувалися, а потім організувала їм зустріч, — розповідає Марія. — Їм сподобалося бути разом, і Вєна Данилівна з Віктором Федоровичем вирішили побратися. Місяць тому вони подали заяву до РАГЦу про реєстрацію шлюбу, а тепер у пари — щаслива мить життя, день їхнього весілля!»
Досить непросте життя було в молодят. Вєна Данилівна свого часу працювала в колгоспі, має трьох дітей, які подарували їй тринадцять онуків, уже й правнуків дванадцять має, але залишилася на старість сама. Віктор Федорович — колишній військовослужбовець, дослужився до підполковника в ракетних військах. На своє весілля він одягнув військовий мундир. У нареченого — також троє дітей, має сім онуків та троє правнуків. На старість років дідусь має проблеми із зором, але й це не завадило людському щастю.
Родичі, знайомі, працівники соцслужби прийшли привітати молодят та побажали довгих років спільного життя.
04141.com.ua