Урятували дворічну дівчинку, яка впала в річку Случ

Подія мала місце 5 жовтня, близько 13:30, у місті Новограді-Волинському. До місцевого відділу поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що до лікарняного закладу доставлено 2-річну дівчинку, яку витягнули з води біля пішохідного моста через річку Случ. За результатами огляду дитини, загрози її здоров’ю чи життю не було, нині стан дитини задовільний.
Працівники поліції перевірили обставини події. Попередньо було встановлено, що з дівчинкою на пішохідному мосту гуляла її мати, 1983 р.н. Жінка не перебуває на жодному з обліків у медичних закладах. Біля огорожі мати взяла доньку на руки. Дитина раптово перехилилася, і жінка не втримала її.
Коли перелякана матір оббігала міст у напрямку спуску до річки, дівчинку з води вже витягнули небайдужі молоді люди, які в той час перебували на березі. Тепер дівчинка разом із матір’ю знаходиться вдома.
7 жовтня їх за місцем проживання перевірили працівники ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції разом із представниками соціальної служби. Зауважень до умов, у яких виховується дитина, немає. З матір’ю проведена профілактична бесіда.
Водночас поліцейські звертаються до громадськості та представників засобів масової інформації з наполегливим проханням не поширювати неперевірені відомості та не перекручувати обставини події.
Прес-служба ГУ НП у Житомирській області