Відкритий кубок міста з кіокушинкай карате зібрав близько 200 спортсменів

Відкритий кубок міста з кіокушинкай карате зібрав близько 200 спортсменів

На базі Новоград-Волинської ЗОШ №3 пройшов відкритий кубок міста Новограда-Волинського з кіокушинкай карате серед дітей, молодших юнаків та молодших дівчат, юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, ветеранів у розділі «куміте» та «ката».
У змаганнях узяли участь близько 200 спортсменів із Новограда-Волинського, Баранівки, Коростеня та Корця. Це були перші змагання після літніх канікул, які стали водночас відбірними до кубка області, який відбудеться через місяць.
Спортсмени показали видовищні та напружені поєдинки, для багатьох це були перші змагання в житті. Усіх спортсменів вітаємо з новим змагальним сезоном, бажаємо не зупинятися на досягнутому та рухатися тільки вперед!
Висловлюємо подяку управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради, директору ЗОШ №3 Наталії Кобильник за допомогу в організації змагань!
* * *

7 жовтня команда федерації кіокушинкай карате Житомирської області, представлена 18 спортсменами, взяла участь у міжнародному турнірі «LVIV OPEN CUP».
Турнір відвідали загалом 1800 учасників із 82 команд, що представляли 4 країни: Україну, Білорусь, Польщу, Угорщину.
Перші місця здобули Артем Панасюк і Дар’я Копания.
Другі місця: Олександра Палійчук, Поліна Бойченко, Вероніка Чорноока, Марина Войтович.
Треті місця: Злата Павліченко, Дмитро Порадовський, Владислав Науменко.
Як для перших представницьких змагань у новому навчальному році, результати непогані. Є спортсмени, яким не вдалося посісти призового місця через високу конкуренцію, але вони отримали дуже гарний досвід!
Інформація федерації кіокушинкай карате