Розтин показав, що пацієнт помер від розтину

КОМІСІЯ ВСТАНОВИЛА, ЩО МАЙНО «ШЛЯХРЕМБУДУ» ВКРАЛИ, БО ЙОГО… НЕ ОХОРОНЯЛИ
9 жовтня у великій залі Будинку рад під головуванням в.о. міського голови Оксани Гвозденко відбулося 81-ше засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання, участь у якому взяли 17 членів виконавчого комітету із 21, які затверджені рішенням міської ради.
На початку засідання, на розгляд якого було внесено 17 питань, присутнім було представлено новопризначеного начальника Новоград-Волинського ВП ГУНП у Житомирській області Миколу Заровного.
Опалювальний сезон 2019-2020 років у Новоград-Волинській міській ОТГ було вирішено розпочати з 9 жовтня. Опалення КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання», об’єктів соціальної сфери та житлового фонду міста здійснюватиметься в нічний час, із 20:00 до 08:00, при температурі +8, у разі зменшення середньодобової температури навколишнього середовища нижче +8 протягом трьох діб, опалення проводитиметься цілодобово.
Членами виконавчого комітету міської ради прийнято рішення «Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад». Потенційні суб’єкти співробітництва: Городницька селищна, Брониківська, Піщівська, Чижівська, Стриївська сільська об’єднані територіальні громади. Мета співробітництва: розроблення та реалізація проекту з впровадження комплексної програми заходів задля покращення і підвищення рівня безпеки в громадах, а також гарантування та забезпечення прав та законних інтересів жителів громад Новоград-Волинського району Житомирської області у сфері створення безпечного та комфортного суспільного простору.
Було розглянуто низку поточних питань та заслухано ряд інформацій, у тому числі про: результати розслідування щодо крадіжки майна КП міської ради «Шляхрембуд»; надання дозволів на встановлення сіті-лайтів у місті; власників усіх засобів реклами в місті; стан організації в місті паркування транспортних засобів.
Зокрема, про результати розслідування щодо крадіжки майна КП міської ради «Шляхрембуд» проінформував перший заступник міського голови, голова комісії з проведення службового розслідування за фактами крадіжки комунального майна Сергій Колотов. Як підкреслив Сергій Юрійович, метою комісії було вивчення причин скоєння зазначеного злочину. Отож комісією було встановлено, що з 1 квітня 2019 року на об’єкті була відсутня будь-яка охорона, оскільки охоронці написали заяви на звільнення. Також було встановлено, що звітність про попит на робочу силу (вакансії) охоронців від КП «Шляхрембуд» до міського центру зайнятості не подавалася, на об’єкті не було відеоспостереження, та договори з іншими організаціями, що надають послуги з охорони, укладені не були. Отож за висновком комісії відсутність охорони на об’єкті стала головною причиною здійснення крадіжки.
Також за цим фактом доповів заступник начальника — начальник слідчого відділення Новоград-Волинського ВП ГУНП в Житомирській області Іван Запоточний, який зазначив, що всі відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування. Підрозділами поліції вживаються заходи для встановлення місця збуту викраденого майна, встановлення особи, яка вчинила правопорушення, та пошуку можливих свідків події.
Чергове засідання виконавчого комітету міської ради планується провести 13 листопада.
За матеріалами міської ради