Відбувся святковий концерт

Відбувся святковий концерт

11 жовтня в Палаці культури ім.Лесі Українки відбувся святковий концерт із нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня утворення Української повстанської армії.
У програмі згадали героїчні сторінки історії України. Розпочався святковий захід із театралізованого прологу про різні покоління захисників — козаків, воїнів Української повстанської армії, антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.
Затим акапельно виконав Гімн України Олег Солоненко — соліст військового оркестру 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. На сцені запалили свічки пам’яті за полеглими воїнами. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх, хто загинув, захищаючи свою країну.
Із вітальним словом до учасників заходу звернулася в.о. міського голови Оксана Гвозденко: «Чимало захисників Батьківщини, безпосередніх учасників історичних і, подекуди, трагічних подій, нині перебувають на передовій у зоні проведення операції об’єднаних сил або нещодавно з неї повернулися і знаходяться в цій залі. Саме від вас залежить безпека нашого суспільства, територіальна цілісність країни. Ви забезпечуєте найцінніше — незалежність нашої держави і мирне дитинство наших дітей. Щиро вітаю всіх, у кому живе дух наших славних дідів та прадідів — героїчних виборювачів незалежності нашої держави! Низький уклін усім землякам, хто захищав і захищає цілісність і суверенітет нашої держави».
Оксана Гвозденко виконала приємну місію: за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та відвагу, проявлені під час захисту Батьківщини в операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях та з нагоди Дня захисника України вручила військовослужбовцям Почесні грамоти міської ради з грошовою винагородою та подяки міського голови.
Також до присутніх у залі з привітаннями звернувся Герой України, майор Володимир Гринюк.
Для військових та гостей прозвучали музичні вітання у виконанні Яни Соболєвої, Івана Лося, Дмитра Ключника, Аліни Злочевської та народного хореографічного ансамблю «Веселка» (керівник — Катерина Рудакова), а також вокального ансамблю вчителів Школи мистецтв (керівник — Леся Адамович), Валерія Гладунова та Андрія Галки. У піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам.
Свято продовжилося патріотичним концертом якісної живої музики військового оркестру 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького (керівник — Ярослав Данюк).
Глядачі тепло зустрічали учасників концерту та дарували бурхливі оплески.