Міська рада проситиме Президента України посприяти в завершенні капітального ремонту дорожнього покриття на вул.Житомирська, Пушкіна та Шевченка

Міська рада проситиме Президента України посприяти в завершенні капітального ремонту дорожнього покриття на вул.Житомирська, Пушкіна та Шевченка

10 жовтня в.о. міського голови Оксана Гвозденко направила телеграму до голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка з проханням особисто втрутитися в ситуацію щодо фінансування капітального ремонту доріг у м.Новограді-Волинському, а саме: вулиць Житомирська, Пушкіна та Шевченка.
Попередньо Оксана Василівна була на прийомі у Віталія Івановича та було направлено звернення до голови Житомирської обласної державної адміністрації щодо питань фінансування виконаних робіт із капітального ремонту та завершення робіт на об’єкті в цілому до настання несприятливих погодних умов. Також було направлено депутатське звернення до голови Житомирської ОДА щодо прискорення відновлення фінансування і продовження виконання робіт із капітального ремонту доріг у м.Новограді-Волинському.
Відповідний лист із проханням сприяти завершенню робіт на зазначеному об’єкті підготовлено до Президента України Володимира Зеленського.
Нагадаємо, що роботи з капітального ремонту вулиць Житомирська, Пушкіна та Шевченка виконуються підрядною організацією ТОВ «Асфальт плюс». Замовником вищезазначених робіт, вартість яких складає 14252870,20 грн, є управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації.
Підрядною організацією виконано частину робіт, а саме: ділянку вул.Житомирська до буд. №55 та ділянку вул.Пушкіна до буд. №36. Проведено підготовку наступної ділянки робіт (фрезерування асфальтобетонного покриття, яке є зараз, на вул.Шевченка від буд. №5/1 до буд. №37/2).
На перехресті вулиць Пушкіна-Шевченка капітальний ремонт дорожнього покриття буде продовжено, оскільки ще не завершені роботи з облаштування водовідведення.
Станом на 10 жовтня 2019 року ремонтні роботи призупинено підрядною організацією, у зв’язку із нездійсненням фінансування Житомирською обласною державною адміністрацією.
За матеріалами міської ради