Здійснено поточний ремонт харчоблоку ДНЗ №2 «Калинка»

Здійснено поточний ремонт харчоблоку ДНЗ №2 «Калинка»

\"Здійснено15 жовтня в.о. міського голови Оксана Гвозденко разом із начальником управління освіти і науки міської ради Тетяною Ващук оглянули ремонт харчового блоку в ДНЗ №2 «Калинка».
У дошкільному навчальному закладі №2 за кошти міського бюджету в сумі 199 тис. грн проведено поточний ремонт харчоблоку.
У приміщенні кухні покладено нову плитку на підлогу та стіни, замінено двері, встановлено вікно для роздачі їжі, замінено каналізаційні труби, вентиляцію й електрощит. Також здійснено ремонт підсобних приміщень.
У комфортних умовах працівники харчоблоку готують смачні обіди, різноманітні страви згідно з меню, щоб малюки зростали здоровими.
Нагадаємо, що у червні 2019 року міський голова Віктор Весельський у рамках підготовки закладів дошкільної освіти до нового навчального року, ознайомився з організацією харчування дітей та проведенням ремонтних робіт у дошкільних навчальних закладах міста, зокрема у ДНЗ №2 «Калинка». Під час спілкування завідуюча та колектив садочка звернулися з проханням посприяти в здійсненні поточного ремонту харчоблоку закладу.
Аліна ПУГАЧ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради