Затримано 33-річного чоловіка за вбивство односельця

Затримано 33-річного чоловіка за вбивство односельця

\"ЗатриманоПро те, що він побив чоловіка у власному будинку, до поліції повідомив сам підозрюваний. На місці події медики констатували смерть 50-річного жителя району. Поліцейські розпочали досудове розслідування та затримали причетного до вбивства.
У другій половині дня 17 жовтня до Ружинського відділення поліції зателефонував житель с.Мовчанівки із повідомленням, що він побив чоловіка, і той втратив свідомість. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та швидка допомога.
Біля будинку, в якому проживає 33-річний місцевий житель, було виявлено тіло чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями голови. Медики констатували його смерть. Працівники поліції встановили, що загиблий — 50-річний місцевий житель. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.
— За словами господаря, він спав у кімнаті, коли раптом відчув, що його будять, піднявся і став завдавати удари незваному гостю. У результаті той упав. Зрозумівши, що серйозно травмував чоловіка, господар зателефонував до поліції, — коментує заступник начальника Ружинського ВП Михайло Гаврилюк. — Попередньо, обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.
Поліцейські затримали 33-річного власника будинку у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Він свою провину визнав. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України, правоохоронці встановлюють усі обставини події.
Відділ комунікації поліції Житомирської області