Благодійність — найбільший вияв гуманності

Благодійність — найбільший вияв гуманності

Студенти Новоград-Волинського медичного коледжу протягом вересня та жовтня цього року провели благодійні акції до Міжнародного дня благодійності, Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.
Благодійна подія спрямована на підтримку людей, які потребують не тільки матеріальної допомоги, але й уваги та підтримки.
Дуже непросто жертвувати своїми інтересами та проблемами, співчувати комусь, підтримувати, любити та поспішати на допомогу. Незважаючи на завантаженість у навчанні, свої якісь важливі справи, студенти із задоволенням брали участь в акціях, отже, майбутні медичні працівники усвідомлюють важливість своїх благодійних учинків.
Студентська молодь завітала до діток з інвалідністю, до людей похилого віку та ветеранів праці медичного коледжу. На зібрані кошти закупили продуктові набори пенсіонерам та вкрай необхідні засоби особистої гігієни діткам з особливими потребами. А головне — наші студенти зігріли людей своєю увагою і теплом.

Благодійність завжди поважалася і вважалася найвищою людською чеснотою. Це і є виявом людяності, на який у наш час, на жаль, здатен не кожен.
Л.ХАРЧЕНКО, соціальний педагог медичного коледжу