Голова районної ради Дмитро Рудницький достроково склав повноваження

Голова районної ради Дмитро Рудницький достроково склав повноваження

23 жовтня в ході 24-ї сесії районної ради депутатами була прийнята заява голови районної ради Дмитра Рудницького про складання повноважень.
«Запевняю вас, що на мене не вчиняли ніякого тиску. Це моє рішення, вмотивоване особистими міркуваннями», — зазначив Дмитро Рудницький, виступаючи в сесійній залі.
Він подякував усім за співпрацю: «Увесь час нашої спільної роботи я пишався кожним із вас. Я гордо говорив про це скликання районної ради, адже, попри всі перепалки та конфлікти, що виникали в нас під час обговорень питань, на сесію ми приходили з чіткими рішеннями. Районна рада сьомого скликання проявила себе як єдиний, дійсно цілісний механізм, що здатний працювати на користь нашого району. Дивлячись, як працюють інші ради, я пишався, що ми, незважаючи ні на що, завжди на сесіях злагоджено й спільно працювали».
«Після 4 років роботи на цій нелегкій посаді Дмитро Вікторович вирішив звільнитися. Районна державна адміністрація щиро дякує пану Дмитру за співпрацю, за постійну підтримку та допомогу. За ці роки було прийнято багато важливих рішень, а головне — весь час ми спільно діяли на благо нашого району. Щиро бажаємо Дмитру Вікторовичу успіхів у подальшій діяльності, плідної роботи, зважених та конструктивних рішень. Нехай усе, що ви плануєте, збувається, а люди поряд сприяють вашому розвитку», — зазначили в Новоград-Волинській РДА.
На своїй сторінці у Фейсбуці Дмитро Рудницький написав: «Сьогодні в мене — особливий день! День, коли аналізуєш певний етап свого життя, приймаєш важливі рішення та рухаєшся далі. Життя рухається дуже швидко, тому наші рішення мають відповідати часу. Хочу подякувати всім, хто був поряд, хто допомагав, і тим, хто заважав. Я знаю одне: де б ми не були, які посади не обіймали, головне — завжди залишатися людиною. А Бог нам дає не те, що ми хочемо, а те, що нам потрібно, тому що все, що відбувається, відбувається не з нами, а для нас».
Олег БРЮХАНОВ