www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 44/2019

01 листопадаа 2019 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Краще за журавля в небі. А. Вітер у голові. Б. Пил в очах. В. Ганна на шиї. Г. Синиця в руках.
  2. Що обіцяв зробити Архімед, якби йому дали точку опори? А. Змінити державний устрій. Б. Перевернути Землю. В. Провести пенсійну реформу. Г. Побудувати метро.
  3. Хто з мушкетерів був графом? А. Атос. Б. Портос. В. Араміс. Г. д’Артаньян.
  4. Бактерія, яка спричиняє туберкульоз у людей. А. Трубочка Коха. Б. Паличка Коха. В. Кільце Коха. Г. Крапка Коха.
  5. Хто взуває пуанти? А. Хокейний воротар. Б. Боксер. В. Балерина. Г. Плавці.
  6. Чиєю дружиною була Пенелопа? А. Одіссея. Б. Гектора. В. Дедала. Г. Ікара.
  7. Яким днем тижня було 1 листопада минулого року? А. Вівторок. Б. Четвер. В. Неділя. Г. Теж п’ятниця.
  8. Яка з планет обертається в протилежному напрямі, ніж решта планет Сонячної системи? А. Сатурн. Б. Венера. В. Марс. Г. Меркурій.
  9. Найпоширеніший метал на Землі. А. Золото. Б. Алюміній. В. Мідь. Г. Ртуть.
  10. У якому клубі завершив виступи король футболу — Пеле? А. «Сантос». Б. «Палмейрас». В. «Космос». Г. «Корінтіанс».

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №44: 1. Г. 2. Б. 3. А. 4. Б. 5. В. 6. А. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,