У ЗОШ №2 у напрямку молодіжного розвитку працюватиме волонтер Корпусу миру США

25 жовтня відбулася зустріч в.о. міського голови Оксани Гвозденко та начальника управління освіти і науки міської ради Тетяни Ващук із волонтером Корпусу миру США Патріком Джентрі.
Корпус миру США — це нерелігійна, неполітична організація, яка з 1992 року працює в Україні в напрямках роботи з молоддю, громадами та навчання англійської мови.
У рамках співпраці цьогоріч до України приїхала вже п’ятдесят четверта група волонтерів, які протягом двох років проводитимуть відповідну роботу в навчальних закладах, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях, молодіжних та соціальних центрах.
Відтак, на базі ЗОШ №2 міста Новограда-Волинського в напрямку молодіжного розвитку працюватиме волонтер Корпусу миру США Патрік Джентрі. Протягом наступних двох років Патрік планує організовувати англомовні клуби спілкування, клуби лідерства, співпрацювати з молоддю міста, організовувати та брати участь у різних молодіжних заходах.
В.о. міського голови Оксана Гвозденко запевнила, що підтримуватиме ідеї волонтера щодо молодіжного розвитку та сприятиме в їх реалізації.
Співпраця з волонтерами Корпусу миру — це гарна можливість для нашої молоді не лише поглиблено вивчати англійську мову від носіїв, а й дізнатися про особливості зайнятості та дозвілля молоді, а для волонтерів — ознайомитися з нашим життям та українською мовою.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради