Тривають роботи на будівельному майданчику хірургічного корпусу

Тривають роботи на будівельному майданчику хірургічного корпусу

Продовжуються роботи з будівництва хірургічного корпусу комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання». Наразі зведено колони з перекриттями чотириповерхової споруди та завершуються роботи з перекриття четвертого поверху.
Нагадаємо, що новий хірургічний корпус включатиме 8 операційних, блок інтенсивної терапії на 16 ліжок та стерилізаційну. Крім того, в умовах створення Новоград-Волинського госпітального округу, він обслуговуватиме населення Новоград-Волинської міської ОТГ, Новоград-Волинського району, м.Баранівки та Баранівського району, селища Ємільчиного та Ємільчинського району, а також жителів уже створених територіальних громад у межах цих районів.
Виділені на будівництво кошти освоюються підрядником вчасно. Цьогоріч із Державного фонду регіонального розвитку виділено 10 млн грн, з яких наразі освоєно близько 8 млн грн. Із міського бюджету виділено 2 млн 250 тис. грн, з яких освоєно 1 млн 294,9 тис. грн, з бюджету Чижівської сільської ОТГ профінансовано 175,8 тис. грн.
За матеріалами міської ради