«Веселка» побувала в Карпатах: відпочили та привезли призові місця

«Веселка» побувала в Карпатах: відпочили та привезли призові місця

Народний дитячий хореографічний ансамбль«Веселка» 25-27 жовтня брав участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Super star» і привіз звідти п’ять призових місць — три перших і два других. Організатором фестивалю є вінницька громадська організація «Єднаємо серця» на чолі з Людмилою Цвєтковою, за підтримки Міністерства культури України, Всеукраїнської спілки хореографів, Національної музичної академії ім.П.Чайковського. Голова професійного журі — викладач Пекінської сучасної академії, призер міжнародних хореографічних змагань, колишній лучанин А.Слайковський, який мешкає в Китаї.

— Торік на конкурсі у Вінниці наш колектив посів призове місце, а тепер нас запросили в числі інших переможців у Яремче, — розповіла керівник «Веселки» Катерина Рудакова. —
58 учасників у складі колективу відвідали гірський курорт — не лише виступали, а й відпочивали. Враження класні, усі задоволені.
Окрему нагороду на конкурсі «Веселці» вручили за патріотичний номер «Слава Україні», яку цьогоріч підготували до Дня Незалежності України.
Юлія КЛИМЧУК