Запрошуємо долучитися до новорічного оформлення вулиць міста та до 18 грудня прикрасити фасади своїх будівель

За традицією щороку, напередодні новорічних та різдвяних свят, місцеві підприємства та підприємці долучаються до святкового оформлення міста, поліпшують оригінальність декору своїх об’єктів, використовуючи при цьому новинки технічних досягнень, адже цікаве та яскраве новорічне оформлення приваблює потенційних клієнтів.
Красиво оформлена вітрина стане відмінним маркетинговим кроком і дозволить збільшити ваш прибуток у кілька разів! Новорічна ілюмінація стає одним із ключових моментів створення святкового настрою, адже завдяки їй вдається подарувати відчуття казки та чарівних щасливих миттєвостей. Ілюмінація робить вигляд об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, послуг, підприємств оригінальним та незабутнім, створює урочистий настрій у мешканців та гостей міста Новограда-Волинського.
Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради звертається з проханням до керівників підприємств, закладів торгівлі та ресторанного господарства, побуту і цього року долучитися до новорічного оформлення вулиць міста та до 18 грудня прикрасити фасади своїх будівель, вітрини святковою ілюмінацією, а також, за можливості, розмістити новорічні прикраси на деревах поблизу своїх установ.
Незважаючи на певні труднощі, що зумовлює фінансово-економічна ситуація в державі, зробімо все можливе, аби місто Новоград-Волинський на свята виглядало яскраво та охайно, а настрій жителів був піднесеним та святковим, особливо в малечі, яка ще вірить у казки та з нетерпінням чекає прихід Нового року та Різдва.
О.МЕЛЬНИК, т.в.о. начальника відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради