Прийди, «Доки світло не згасне назавжди»…

Прийди, «Доки світло не згасне назавжди»…

14 листопада Новоград-Волинський відвідає український письменник Макс Кідрук. Зустріч із автором популярних романів, тревелогів і технотрилерів розпочнеться о 18 годині у сесійній залі Будинку рад.
Новоград завершуватиме всеукраїнський тур Макса Кідрука на підтримку його нового роману «Доки світло не згасне назавжди». Протягом літа-осені Макс об’їхав сотню великих міст і маленьких містечок. Його презентації й виступи користуються надзвичайною популярністю. Приміром, у Львові вже за декілька днів до зустрічі була проблема «вільного квиточка». А в Києві черга за автографами розсіялася аж через 40 хвилин!
У Новограді на зустріч із письменником вхід вільний. Та ще й додаткові бонуси.
«Відкриваємо перший сюрприз для тих, хто ще сумнівається, чи йти на презентацію від Макса Кідрука, яка відбудеться 14 листопада в Новограді-Волинському. Презентацію відкриватиме автор-початківець, який представить і свою книгу, щойно видану Клубом сімейного дозвілля, — «Пастка для різника». Юрій Даценко — ще один автор, з яким можна буде поспілкуватися цього чудового вечора», — анонсує зустріч організатор Тетяна Дроздюк.
Довідково. Макс Кідрук (нар. 1 квітня 1984 р. у місті Володимирець на Рівненщині) — український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу «XXL». Автор романів «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», а також низки тревелогів. За освітою — інженер-енергетик. Загалом побував більше, ніж у 30 країнах, серед яких Танзанія, Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші.
Як свідчать попередні візити Кідрука в Новоград, письменник завжди знає, чим і як захопити слухачів. Із «відкритим ротом» байки від Макса слухають і школярі, й замудровані життєвим досвідом дорослі.
Олег БРЮХАНОВ