«Резиденція Святого Миколая», святковий ярмарок та селфі-вечірка — зустрічати Новий рік у Новограді будуть з новинками

Із нагоди новорічно-різдвяних свят планується святкове оформлення міста за допомогою ілюмінації та створення відповідних фотозон. Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради за підсумками відповідної наради.
На площі Лесі Українки розміститься новорічно-різдвяний ярмарок у святкових будиночках, де гості та мешканці міста зможуть придбати різноманітні смаколики. Тут же для малечі буде встановлено атракціони та курсуватиме святковий потяг, а також діятиме інсталяція «Резиденція Святого Миколая». Для всіх охочих відбудеться спортивна вікторина, дитячий ярмарок та селфі-вечірка з казковими героями.
Для створення святкової атмосфери з 19 грудня по 19 січня в місті відбудеться низка новорічно-різдвяних заходів. Крім традиційних — відкриття головної ялинки міста на площі Лесі Українки (19 грудня), благодійної вистави під патронатом міського голови (27 грудня), святкової програми в новорічну ніч (31 грудня) та ігрової програми для дітей біля ялинки (5 січня), підготовлено новинки.
20 та 21 грудня Палац дітей та молоді готує цікаву ігрову та концертну програму із виступом запрошеного гурту. 22 грудня в Палаці культури ім.Лесі Українки відбудуться «Святкові забавляння», 26 грудня — вистава «Королівство кривих дзеркал», а 28 грудня пройде святковий вечір «Тим, кому за…».
На Різдво планується проведення свята колядок, 12 січня відбудеться захід «Ніч перед Різдвом», а 14 січня — новорічний мультконцерт. Завершаться новорічно-різдвяні свята відзначенням Водохреща 19 січня.
Про точні дати та час проведення заходів буде повідомлено додатково після підписання відповідного розпорядження.
За матеріалами міської ради