Фонд бібліотеки ім.Юрія Ковальського поповнила збірка інклюзивних оповідань

Фонд бібліотеки ім.Юрія Ковальського поповнила збірка інклюзивних оповідань

Олена Тюпіна, більш відома в нашому місті як письменниця під псевдонімами Елен Тен та Олена Волинська, подарувала центральній міській бібліотеці ім. Юрія Ковальського збірку інклюзивних оповідань «Теrrа інклюзія 2019», у якій опубліковано її оповідання «Жінка, в душі якої жила осінь».
Оповідання цієї збірки — абсолютно різні за літературним відтворенням, але вони об’єднані любов’ю, спрагою до життя, силою людського характеру та волі. Читачі різного віку та літературних уподобань знайдуть «свій» твір. Запрошуємо до читання! Дякуємо Олені за дарунок!
Інклюзивна література — це література, орієнтована на формування позитивного сприйняття інвалідності та особистого різноманіття. Інклюзія (від Inclusion (англ.) — включення) визначається як процес збільшення ступеня участі всіх громадян у соціальному житті. Іншими словами, за своєю сутністю інклюзія — це побудова комфортного сучасного суспільства з рівними можливостями для всіх громадян, незалежно від їхніх фізичних, психологічних та інших особливостей.
Новоград-Волинська міська централізована бібліотечна система