ЄДИНЕ ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ В УКРАЇНІ — МИ З ВАМИ

Доброго дня, шановна редакціє. Дуже розраховую на оприлюднення цього матеріалу.
Шановні земляки! Звертаюся до вас тому, що поки ми розриваємося у пошуках засобів до виживання, державна влада все швидше на законодавчому рівні узаконює наше винищення і як біологічних істот, і як особливостей (звичайно ж, з порушенням Конституції України).
Нещодавно Кабмін створив Постанову «Про створення єдиного реєстру товарів, що містять генетичномодифіковані організми або отримані з їх використанням». Згідно з цим документом в інформації про склад харчових продуктів будуть засекречуватися дані про вміст генетично модифікованих організмів. Це означає, що всупереч ст.3 ч.1-2, ст.8, ст.21, ст.22 ч.3, ст.27 ч.1, ст.49 ч.2, ст.50, ст.64 Конституції України, у нас відбирається право на інформацію про харчові продукти, право на здорове харчування, що є одним з основних складових здорового життя, адже дослідження впливу генномодифікованих продуктів на тварин показали жахливий результат: тварини вимирали, погіршувалися можливості організму до продовження роду, народжувалися гібриди і т.д.
Знаєте, незабаром більшість із нас можуть бути позбавлені права на виховання власних дітей... Причиною цього може стати останнє прийняття Верховною Радою Закону «Про національний план дій щодо реалізацїі Конвенції ООН про права дитини» (ювенальна юстиція), проект якого 20 вересня 2008 року був у першому читанні затверджений одноголосно всіма фракціями Верховної Ради України. Ювенальна юстиція передбачає можливість дитини звертатися до суду зі скаргою на батьків, безперешкодний доступ до життя дитини представників соціальних служб, втручання названої структури в сімейне життя. Вилучання дитини з сім’ї будуть, наприклад, за наступних причин: відсутність іграшок у достатній кількості; невідвідування дитячої молочної кухні; відсутність усіх необхідних харчових продуктів; житло потребує ремонту чи ремонтується; дитина часто кричить і плаче; дитина виконує домашню роботу (наприклад, миє посуд, підмітає, т.ін.); дитина присутня при приготуванні матір’ю їжі; дитина зазнає покарань у будь-якому вигляді і будь за що (наприклад, стояння в кутку чи заборону йти на дискотеку (з 12 років), за прогули шкільних занять і т.д.). Ви правильно зрозуміли, що в першу чергу постраждають малозабезпечені сім’ї (якими, напевне, нині є більша половина усіх сімей, і їхня кількість постійно зростає) і сімей з традиційними для нашого народу методами виховання і взаємовідносинами. Цікаво зазначити, що діти, які передаватимуться у прийомні сім’ї, матеріально забезпечуватимуть рідні батьки (які по ювенальному йменуються «біологічними батьками»). Від ювенальної юстиції вже постраждали Франція, Ізраїль, Німеччина (де вчителі проводили акції протесту через вседозволеність учнів, що викликала позбавлення вчителів будь-яких способів впливу на їхню поведінку), Великобританія, Чехія, Польща, Литва, Італія, Бельгія, Іспанія. Прийняття даного законопроекту суперечить ч.1, 2 ст.8, ч.2 ст.9, ч.1, 2 ст.30, ч.1 ст.32, ч.2 ст.51, ст.64 Конституції України.
Це не одне, чим бажають нашкодити дітям чиновники: потрібно не лише забрати їх від батьків, а ще й зробити з них придурків, які не можуть мислити, аналізувати. Здійснюється це шляхом незалежного тестування. Хоч законодавчо даний вид оцінювання ще не закріплений, проте вже на повну силу застосовується. Після того, як США (після декількох десятирічь застосування такого явища) визнали абсолютно згубний вплив такої системи оцінювання знань на формування розвинутого інтелекту у дітей, ми поспішили перейняти цю систему освіти собі. Також паралельно з незалежним тестуванням в Україні формується Державна електронна комп’ютерна мережа Уран, яка під’єднується до панєвропейської наукової системи GEART-2 і міжнародної суперкомп’ютерної системи GRID, що використовується Пентагоном і відкриває йому доступ до усіх комп’ютерних мереж і систем України.
Проект Законів «Про концепцію державної повної політики» і «Про державну мову і мову національних меншин» передбачають перехід усіх ЗМІ, державних і приватних закладів, громадських місць на українську мову (вірніше, на нову сучасну українську літературну мову, про існування якої українці дізнаються з найновіших словників), планується створити відповідну державну установу, яка контролюватиме дотримання даних законів і займатиметься покаранням порушників. І не хвилює наших обранців і те, що ці нововведення суперечать Конституції, зокрема, ст.3 ч.1, 2, ст.8 ч.2-5, ст.10, ст.21, ст.22 ч.1, 2, ст.24 ч.1, 2, ст.28 ч.1, ст.34 ч.1, ст.35 ч.1, 2, ст.43 ч.1, 4, ст.54, ст.64.
А постійний тиск Президента на УПЦ з метою створення якоїсь єдиної помісної Української церкви (всупереч ч. 1,3 ст. 35 Конституції України), а більш ніж десятирічне утримання під своїм контролем захоплених храмів УПЦ адептами інших церков України, всупереч постановам судів; а реалізація плану «Україна — НАТО», що вимагає від нашої держави прийнятя нового податкового кодексу, котрий відміняє право українців жити без ідентифікаційного номера, з допомогою якого про їхніх власників збирається всебічна інформація і передається за кордон...
Шановні — ще правоймущі — земляки! Не дозволимо нікому втручатися в особисте життя і відбирати дітей, а у дітей відбирати нас і право на об’ємне знання, на інтелектуальний зріст; не даймо труїти себе небезпечними продуктами харчуваання і змінювати наш генофонд шляхом насильного зомбування новою сучасною українською літературною мовою; не допустимо створення церкви-гібрида, комп’ютерних мереж і електронного концтаботу (з допомогою ідентифікаційного номера) для шпіонажу нашої влади на користь інших держав і організацій, для перетворення нас на біологічних безвольних і бездумних рабів!..
Єдине джерело влади в Україні — ми з вами (ч.1 ст.5 Конституції України). Прийшов час довести це усіма законними шляхами, бо інакше, окрім засобів до існування, ми залишимося без права на мислення, свободу слова і обрання мови для спілкування, віросповідання і патріотизм, батьківство і Батьківщину, існування. Пишіть особисті і колективні звернення до Верховної Ради, Кабміну, Міністерства освіти і науки України, Генпрокуратури, Державного комітету України у справах національностей та релігій та ін., посадових осіб, подавайте скарги в суди, проводьте акції протесту тощо. Лише так можна не допустити остаточного ухвалення вищевказаних законів, постанов, здійснення злочинних намірів влади, яку інакше, ніж чудорідним елементом, не назвати. Це є обов’язком кожного з нас, а не лише дискредитованих самими собою політиків, особливо у нинішньому стані війни більшості представників влади проти свого народу. Не до кровопролиття я закликаю, а до його попередження.
В’ячеслав МЕЛЬНИК, м.Новоград-Волинський