Районний футбол не зупиняється: розіграли «Суперкубок», далі — «Кубок чемпіонів»

Районний футбол не зупиняється: розіграли «Суперкубок», далі — «Кубок чемпіонів»

Попри осінню погоду, чимало вболівальників відвідали фінальний матч за «Суперкубок» сезону 2019 року між ФК «Авангард» (Горбаша) та «Моноліт» (Наливна станція). Гра відбулася в неділю, 17 листопада, на стадіоні «Авангард».
Матч пройшов на високих швидкостях. Гравці обох команд продемонстрували результативний футбол, у якому успішнішими виявилися гравці з Горбаші, котрі здобули перемогу з рахунком 3:2.
Медалі фіналіста «Суперкубка» сезону 2019 року отримали футболісти «Моноліту» на чолі з капітаном Євгеном Радченком.
Медалі та перехідний кубок володаря «Суперкубка» опинилися в руках гравців «Авангарду» на чолі з капітаном Іваном Бондаруком.
Новоград-Волинська районна федерація футболу висловлює подяку генеральному спонсору всіх футбольних заходів на Звягельщині — СТОВ «Птахівник» в особі В.Гальчук та А.Мармалюка — за забезпечення нагородними медалями та перехідним «Суперкубком»; в.о. міського голови О.В.Гвозденко — за наданий стадіон «Авангард».

  • Команди, які бажають взяти участь у п’ятому відкритому чемпіонаті Новоград-Волинського району та міста з футзалу «Різдвяні Дзвони», повинні подати заявки про участь до 01 грудня 2019 року.

  • У штаб-квартирі Новоград-Волинської районної федерації футболу 18 листопада за участі уповноважених представників футбольних клубів, під головуванням керівника районної федерації футболу Василя Гордійчука відбулося жеребкування «Кубка чемпіонів». Команди поділені на дві групи. Півфінальні матчі кубка призначені на 23 листопада.


1 підгрупа: «Землероб» (Дідовичі) — господар (перша гра розпочнеться об 11:00), «Металіст» (Чижівка), «Олімпік» (Піщів).
2 підгрупа: «Олімп» (Ярунь) — господар (перша гра розпочнеться о 12:00), «Авангард» (Горбаша), «Моноліт».
Переможці груп вийдуть до фіналу «Кубка чемпіонів», який відбудеться 24 листопада.
За матеріалами районної федерації футболу