У ЗОШ №5 після капітального ремонту відкрито спортивну залу

У ЗОШ №5 після капітального ремонту відкрито спортивну залу

15 листопада відбулося відкриття сучасної спортивної зали в ЗОШ №5 після капітального ремонту. Привітати учнів та вчителів закладу з цією подією до школи завітали перший заступник міського голови Сергій Колотов та начальник управління освіти й науки міської ради Тетяна Ващук.
Спортивна зала в навчальному закладі простояла зачиненою два роки, адже була непридатною для використання за призначенням. На її капітальний ремонт з міського бюджету було виділено 900 тис. грн, ще 360 тис. грн державної субвенції було виділено за сприяння народного депутата Верховної Ради України VIII скликання Володимира Литвина.
Завдяки цим коштам, у спортивній залі було здійснено капітальний ремонт приміщення, зокрема побудована нова підлога, на якій встановлено сучасне покриття — спортивний лінолеум, замінено освітлення, відремонтовано роздягальні, які оснащені новими меблями тощо.
У ході минулого засідання сесії міської ради з міського бюджету було виділено 47 тис. грн на оновлення у відремонтованій спортивній залі ЗОШ №5 спортивного інвентарю.
Відтепер учні навчального закладу займатимуться спортом у комфортних умовах. Нова спортивна зала стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме вихованню потенційних спортсменів, допоможе виростити здорове покоління.
Саме тому причетним до початку функціонування в ЗОШ №5 спортивної зали та зміцнення матеріально-технічної бази закладу були вручені подяки міського голови: Вадиму Струтинському (директору ПП «Інтерра Буд»), Анатолію Долнеру (директору ТОВ «Техно Буд-НВ») та Ларисі Капчинській (директору ЗОШ №5).
Із нагоди відкриття спортивної зали після капітального ремонту учні школи підготували для гостей заходу танцювальний номер.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради