Нарешті свято на «Шляхрембуді»: для сміттєвого полігону придбали ваги

Комунальне підприємство «Шляхрембуд» придбало ваги для полігону ТПВ, вартість яких близько 200 тисяч гривень, — про це повідомляє сайт novograd.city.
Напередодні на Prozorro опублікували звіт про укладений договір з ТОВ «Волваг», яке продало «Шляхрембуду» автомобільні залізобетонні електронні ваги ВАТ-80-16М за 198 тисяч гривень. Також постачальнику заплатили 165 тисяч гривень за їхнє встановлення та налаштування.
«Звягель» звернувся за коментарем із цього приводу до нового очільника скандального комунального підприємства, яке раніше «відзначилося» пограбуванням асфальтного заводу, що перебуває на його балансі, і заборгованістю працівникам по зарплаті.
Новий контракт на посаду директора підписав екс-командир 12-го окремого полку оперативного забезпечення, полковник Микола Борісов. Як виявилося в телефонній розмові, Микола Миколайович сповнений ентузіазму і вважає нове придбання для полігону відходів довгоочікуваним здобутком.
— Ваги придбано для зважування машин, які привозять сміття. Нарешті вирішаться спори навколо його кількості, — прокоментував директор. — Населення сплачує за вивезення і захоронення сміття, а «Шляхрембуд» бере плату лише за захоронення. Навколо цього завжди виникали суперечки: чим міряти кількість відходів? Тепер питання буде вирішено.
Нагадаємо, з міського бюджету депутати виділили 370 тисяч гривень на придбання ваг для сміттєзвалища. Зараз триває процес встановлення обладнання, яке планують запустити до 30 грудня. На запитання, чому так довго налаштовуватимуть ваги, Микола Борісов відповів, що «існує певний технологічний процес встановлення».
Юлія КЛИМЧУК