www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 48/2019

29 листопадаа 2019 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Президентом якої країни був Піночет? А. Болівія. Б. Венесуела. В. Чилі. Г. Мексика.
  2. Яке число відповідає римській цифрі, яка позначена буквою «Х»? А. Десять. Б. Сто. В. Тисяча. Г. Нуль.
  3. До якого виду належить чорна вдова? А. Птахи. Б. Риби. В. Павуки. Г. Миші.
  4. Кого вбив Дантес? А. Пушкіна. Б. Лермонтова. В. Єсеніна. Г. Маяковського.
  5. Про кого книга «Володимир, або Перерваний політ»? А. Мономаха. Б. Висоцького. В. Кличка. Г. Путіна.
  6. Річка в Італії й американський письменник. А. Па. Б. Пі. В. По. Г. Пу.
  7. На території якої європейської країни похований апостол Петро? А. Італії. Б. Ватикану. В. Вірменії. Г. Греції.
  8. Якій галузі науки присвячена праця Евкліда «Начала»? А. Фізиці. Б. Хімії. В. Геометрії. Г. Ботаніці.
  9. Найвідоміша пам’ятка острова Тринідад. А. Струмок Оцету. Б. Вершина Меду. В. Озеро Дьогтю. Г. Молочна ріка.
  10. У якому році 29 листопада заснований ФК «Барселона»? А. 1899 р. Б. 1909 р. В. 1919 р. Г. 1929 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №48: 1. В. 2. А. 3. В. 4. А. 5. Б. 6. В. 7. Б. 8. В. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,