Ще не вляглися емоції від кубку в Житомирі, як знову в бій

Ще не вляглися емоції від кубку в Житомирі, як знову в бій

23 листопада в Івано-Франківську відбувся щорічний всеукраїнський турнір із таеквон-до (itf) «ITF FIGHT EVOLUTION CUP». Його учасниками стали майже 350 спортсменів із 12 клубів України. І це — лише частина від тисячної армії любителів цього виду спорту, адже велика кількість клубів вирушила на міжнародний турнір до Польщі, що проходив одночасно з Івано-Франківськими змаганнями.
Новоград-Волинський у Франику представляли 9 спортсменів. Змагання проводилися лише у спарингах, що дало змогу бійцям провести більшу кількість поєдинків і відповідно отримати більший досвід, якого ще не вистачає на такому рівні.
Наша команда завоювала 6 медалей. Тимур Нечипорук знову впевнено здобув золото, як і на кубку України в Житомирі, тим самим підтвердивши, що він — найкращий у своїй віковій та ваговій категорії. Усі інші медалі — бронзові. Їх вибороли в особистому заліку Дмитро Буришин, Анатолій Стецюк, Катерина Лукашева, Аліна Рацлова. Одна бронза — у дівчат у розділі спарингів 2 на 2.
На жаль, 2 медалі вищого гатунку в півфіналах у наших спортсменів (Д.Буришина та А.Стецюка) «відібрали» судді. Також вони засудили фактично виграні бої Олега Подейка й Віктора Степанчука. Це — також гіркий досвід та стимул більше тренуватися, щоб вигравати поєдинки настільки переконливо, що в суддів не буде шансу позбавляти перемоги.
Попереду — ще багато змагань. Отже, відпочивати не доведеться. Висновки про переваги та недоліки в наших виступах зроблено, продовжуємо удосконалювати свою майстерність.
Усіх охочих запрошуємо приєднуватися до тренувань у ліцеї №1 та ліцеї №4. Тел. для довідок: (096) 187-16-15, (093) 058-36-24.
Інформація Житомирського обласного осередку таеквон-до