До Міжнародного дня осіб з інвалідністю закупили тренажери для людей з особливими потребами

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю закупили тренажери для людей з особливими потребами

Презентація спортінвентарю відбулася 4 грудня в спортивній залі дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки. Тут проводяться заняття для близько трьох десятків людей з обмеженими фізичними можливостями. Тренуються як професіонали, котрі виборюють медалі на турнірах із параармреслінгу, так і ті, хто, попри проблеми зі здоров’ям, прагне підтримувати себе в добрій фізичній формі.
Тренажери придбали за кошти з міського бюджету, передбачені на потреби депутатських округів. Зокрема, це депутатські кошти Миколи Усенка й Ігоря Юшманова — 30 та 12 тисяч гривень відповідно.
Нове спортивне обладнання — комплексне: включає турніки, бруси, тренажери для кистей і пресу.
Учасниками святкового заходу стали працівники органів місцевого самоврядування, які відповідають за розвиток спорту на території Новоград-Волинської міської ОТГ, на чолі з в.о. міського голови Оксаною Гвозденко.
«Ви щодня виявляєте стійкість духу, якій можуть позаздрити більшість людей, тим самим підтверджуючи, що не існує жодних перешкод для значних спортивних та інших досягнень. Ми віримо у вас та пишаємося вами. Ваші нагороди і перемоги говорять самі за себе. Завдяки вам, про Новоград-Волинський знають як в Україні, так і за її межами», — звернулася до присутніх Оксана Гвозденко.
Спортсмени отримали солодкі подарунки, а після завершення офіційної частини були запрошені за солодкий стіл.
Олег БРЮХАНОВ, фото автора