«Майстерня від Ліни» запрошує за подарунками

«Майстерня від Ліни» запрошує за подарунками

«На календарі — зима, у якій кожен із нас дуже потребує тепла. Знаходимо його в різних теплих моментах: зустрічаємося з друзями, проводимо час із сім’єю, вирушаємо з морозу на відпочинок у теплі країни, якщо на це є кошти.
У холодну пору року я особливо відчуваю потребу моїх клієнтів у речах, які зігрівають. Теплі светри, комфортні комплекти з шапочок і шарфів, палантини й мітенки — мої плетені речі створені з любов’ю до творчої справи, багато років дарують людям тепло краси й стилю. Цьому я присвятила своє творче життя.
Моє життя завжди було публічним: працювала вчителькою в школі, спробувала нелегкий «хліб» підприємців на базарі, торгуючи косметикою, була продавцем-консультантом у магазині стильного одягу. Чим би я не займалася — завжди робила це з акцентом на красу, як би важко мені не було. Паралельно, усе своє життя в’яжу речі, за якими мене впізнавали і продовжують впізнавати.
«Майстерня від Ліни» — творчий проект, який розпочала три роки тому. Так сталося, що моїми сусідами на вул.Героїв Майдану, 3, є редакційний колектив газети «Звягель». Свого часу саме це видання розповіло про мій творчий шлях. Рада, що з тих пір, час від часу, я маю можливість спілкуватися з читачами на сторінках улюбленої газети.
Моя майстерня — куточок краси, куди може зазирнути кожен, коли потрібно, щоб у подарунках була присутня душа. На жаль, у полоні проблем ми все менше захоплюємося прекрасним. Менше знаходимо часу, аби когось здивувати приємним сюрпризом. Менше говоримо людям і собі, що хочемо бути особливими і вирізнятися з «сірої» маси, прикрашати цей світ. Мене в цьому з небес надихає моя мама Алла Семенівна… Згадую її слова: «Не завжди важливо бути поважним. Важливо бути потрібним». Вона була завжди потрібна людям.
Творча робота не дає підстав думати про вік: аби бути потрібним, слід вдосконалюватися, йти в ногу з часом. Саме тому в «Майстерні від Ліни» я пропоную, окрім в’язаних речей та прикрас, творчий (!) ремонт одягу, художнє оздоблення жіночого одягу та взуття: джинсів, суконь, кросівок, чобітків тощо. У цьому ви однозначно виглядатимете неперевершено та ексклюзивно.
Ще один новий етап у моїй роботі — власноруч компонувати подарунки до свят. Новорічно-різдвяний період надихає дарувати людям зимову казку.
В’язані серветки в поєднанні з горнятками в теплих «кожушках», щоб кава і чай смакували по-особливому, композиції з моїх виробів та м’яких іграшок, біжутерія, сувеніри — стильні речі на будь-який смак обов’язково привернуть увагу і прикрасять буденне життя тих людей, для кого стануть оригінальним презентом. Так, подарунки сьогодні можна знайти на базарах чи в крамницях, але ж китайський ширпотреб не заполонив нас остаточно. Тих, хто цінує стиль, запрошую в «Майстерню від Ліни» — за подарунками до свят.
Приємно, що мої роботи знають не лише в Новограді-Волинському. Я люблю своїх шанувальників, де б вони не жили. Нерідко чую, що одяг та прикраси, які я створюю, могли б стати гідними дизайнерських колекцій. І хоч сьогодення нерідко нав’язує нам свою погоду, і часом цей тиск буває надто сильним, я мрію, щоб люди прагнули відчувати любов до життя, яким би вимогливим воно не було до нас.
Біля моєї подарункової вітрини з вогниками зупиняються різні люди. Нещодавно помітила кремезного чоловіка, а чоловіки так рідко захоплюються ручною роботою... Один із виробів він придбав у подарунок для своєї донечки. А потім подякував, подарувавши приємні слова, які стали для мене новим стимулом. Мою майстерню він порівняв із красою діаманта, що своїми творчими гранями вирізняється на загальному тлі й дарує звичній реальності вишукані відтінки. У цих словах — підсумок моєї багаторічної творчої роботи.
Дуже дякую тим, хто розуміє й підтримує моє бажання дарувати світові красу своїм прикладом. Я це роблю, я це вмію. Давайте робити цей світ красивим разом! Тел.: (067) 973-99-44».
Ліна САХНЮК