Мешканці просять в ОСББ придбати поштові скриньки

Мешканці просять в ОСББ придбати поштові скриньки

Електронна пошта досягла піку популярності, але звичайні поштові скриньки досі затребувані серед людей старшого пенсійного віку. Тих, які не пишуть електронних листів і продовжують передплачувати пресу. Днями в редакцію «Звягеля» прийшла з проблемою мешканка багатоповерхівки на Житомирській, 31. Для когось це питання може здатися не дуже суттєвим, але для 80-річної бабусі — це важливо.
— Я давно передплачую вашу газету, проте коли в нас у під’їзді вкрали поштові скриньки, то в будь-яку погоду доводиться ходити на пошту, що на Житомирській: в ожеледицю, під дощем... Я двічі ламала ноги та й вік уже не той — важко долати великі дистанції. Декілька разів зверталася до керуючого ОСББ, щоб встановили скриньки, але досі немає реакції. Ми платимо за утримання будинку, будь ласка, допоможіть вирішити це питання.
Як виявилося, поштові скриньки на декілька персон (зважаючи на те, що потрібні вони сьогодні невеликій кількості мешканців) коштують 500-600 гривень: недорого для ОСББ, а от для пенсіонерів — відчутна сума.
Тож озвучуємо проблему для колективу ОСББ на Житомирській, до якого входить згаданий будинок. Попереду новорічній свята — чудова нагода зробити подарунок тим, хто цього потребує. Тим паче, що кодові замки на під’їздах тепер зводять до мінімуму крадіжки спільного майна.
Юлія КЛИМЧУК