У Новограді урочисто відкрили кубок міста із футзалу

У Новограді урочисто відкрили кубок міста із футзалу

15 грудня в спортивному залі ліцею №11 стартував Відкритий кубок міста Новограда-Волинського із футзалу.
На турнір заявилися 14 команд. 12 — із Новоград-Волинської міської ОТГ: «Смолка», «Нива» (Майстрів), «Рись», «EuroShoes», «Фани Звягеля», «Добриня», «Звягель-93» (ДЮКФП), «Звягель-АТО»
(30 ОМБр), «Освіта», «Звягель» (ДЮКФП), «Лісгосп» (ДЛМГ) та «Ветерани», а також дві команди з Новоград-Волинського району — «Меркурій» (Івашківка) та «Фортуна» (Слобода Романівська).
Урочисте відкриття відвідали голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран та в.о. міського голови Оксана Гвозденко.
Голова Асоціації футзалу Житомирської області привітав місто Новоград-Волинський із приєднанням до структури офіційних турнірів під егідою обласної асоціації футзалу та Аматорської футзальної ліги України. У Житомирській області до цього часу офіційні футзальні турніри проводилися лише у Житомирі та Бердичеві.
У перший ігровий день було проведено шість матчів: «EuroShoes» — «Добриня» — 16:2; «Звягель-93» — «Звягель-АТО» — 3:2; «Освіта» — «Звягель» (ДЮКФП) —1:5; «Смолка» — «Лісгосп» — 8:2; «Ветерани» — «Меркурій» — 9:1; «Фортуна» — «Фани Звягеля» — 5:9.
Організатором Відкритого кубка міста з футзалу виступила Новоград-Волинська міська асоціація футболу за підтримки управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради та центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
«Зважаючи на пізній початок сезону та обмежений термін проведення змагань, матчі в групах пройдуть в одне коло, у фінал кубка виходять тільки переможці груп. Оскільки кубок міста — рейтинговий турнір при визначенні команд, які гратимуть у чемпіонаті міста, то у вищу лігу потраплять по чотири кращих команди з обох груп. Інші команди сформують першу лігу», — повідомляють у міській асоціації футболу.
За матеріалами міської асоціації футболу