До Дня Миколая Чудотворця відбувся благодійний майстер-клас

До Дня Миколая Чудотворця відбувся благодійний майстер-клас

Напередодні Дня Миколая Чудотворця в Новоград-Волинському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся благодійний майстер-клас із розпису імбирно-медових пряників для дітей загиблих учасників АТО та для дітей із прийомних сімей і дитячого будинку сімейного типу, організований ФОП Валентиною Загурською «Дитяче дозвілля».
Пані Валентина привітала діток із прийдешнім святом та в ігровій формі налагодила дружні взаємини між присутніми дітьми.
Пані Загурська розповіла про історію започаткування світової традиції випікання та розпису пряників. Далі розпочався активний процес розпису смаколиків — дітки отримали чудову можливість пофантазувати та яскравим айсингом прикрасити новорічну ялинку та пряничного чоловічка.
На завершення від «Дитячого дозвілля» було проведено цікаву вікторину про традиції святкування Дня святого Миколая в різних країнах світу, найактивнішому учаснику вручили подаруночок.
Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує ФОП Валентині Загурській («Дитяче дозвілля») за чудовий настрій та позитивні емоції діток.
Антоніна ЛАПИНСЬКА, директор міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді