Друзі постраждалого в ДТП Вадима Бараннікова провели благодійний вечір на його підтримку

Друзі постраждалого в ДТП Вадима Бараннікова провели благодійний вечір на його підтримку

Допомагали всім світом, не було жодної людини, яка б відмовилася після нашого звернення надати продукцію або послуги. Іван Лавренчук та Ілля Стецюк прикрасили це свято своїми світлинами. Ці хлопці, здається, взагалі безвідмовні. Саме завдяки друку картин, поштових листівок та магнітів, жителі міста отримали врешті довгоочікувану сувенірну продукцію належної якості. Студентки ПТУ Ольга Назола та Катерина Тимощук робили діткам незвичайні зачіски, а студія «Креатив» — розважала діток і виконувала аквагрим. Дякуємо Віті Іскоростенській, Яні Бен Марзук та Насті Раєвській — майстрині напекли таких пряників, що очей було не відірвати. Новорічні смаколики були смачними і «пророчими», бо мали в пакуванні передбачення. У залі смачно пахло попкорном, яким пригощала ФОП Наталія Кузіна. Дякуємо щиро за готовність співпрацювати!
Наталія Лазаревич, Тетяна Козакевич, Аня Кармазіна надали для продажу продукцію власного виробництва. Це були парфуми, еко-торбини і світильники ручної роботи. Михайло Іванов та Юрій Салко з терпінням і розумінням надали техніку — звук та проектор. Сергій Наумов подарував декілька годин свого життя і зробив вручну напередодні брелки зі шкіри з логотипом «БЕРЕЖИ СЕБЕ», які також можна було придбати під час заходу.
Pole Dance cтудії RISE та тренеру Олесі Подималкіній — окремий низький уклін, як і батькам діток, які прийшли на виступ та підтримали ініціативу. Артем Шевчук, Наталя Ковальчук і Тарас Місюра забезпечили професійну зйомку на фотозонах усіх охочих.
Завдяки допомозі магазину «Мажор» та домашній випічці мами Вадима — Юлії Бараннікової, усі гості могли перекусити та випити кави або чаю.
Ми намагалися продумати все, може, щось не вдалося. Але справді команда організаторів старалася з усіх сил. Дякуємо за розуміння і підтримку Оксані Гвозденко, яка посприяла виділенню приміщення в Палаці культури ім.Лесі Українки і безвідмовній Ірині Антипчук, співпраця з якою — це завжди радість, свято і потік нереальної енергії.
Величезна підтримка відчувалась із першого дня від журналістів. Дякуємо редактору Інні Поповій та платформі Novograd City, газеті «Лесин край». А завдяки колективу газети «Звягель», яка постійно брала участь у наших ініціативах, ми ще й розкрили талант ведучого в Олега Брюханова, який допоміг на заході в оголошенні програми. Це справжня підтримка!
Із моменту аварії минуло 2 місяці. Нам усім дуже пощастило, ми стали свідками не лише страшної несправедливості, а й великого дива. Вадим живе! Наразі в нього проходить процес реабілітації і йде підготовка до планової операції. Він поступово вчиться складати слова в речення, володіти своїм тілом і справлятися з інформацією про те, що сталося. Логопед-афазіолог, реабілітолог, ерготерапевт, масажист… Ці спеціалісти працюють із Вадимом щодня. На цей момент офіційно витрачено більше 160 тис. гривень.
Ми змогли зібрати за декілька годин нашого заходу 8169 грн 10 коп. Це — багато. І ми щасливі, що в цій статті вказуємо стільки імен неймовірних людей. Це — усе люди нашого міста! І від цього перехоплює дух! Завдяки правильній організації, палкому бажанню і спільній меті стало зрозуміло, що люди разом можуть більше.
Життя невимовно складне і жорстоке. Але коли ти приходиш у коло однодумців і за чашкою чаю можеш проговорити про те, що болить, це дарує надію на безпеку в майбутньому.
Будь ласка, бережіть себе, своїх близьких, людей, які мають значення у вашому житті. Зараз ми всі точно знаємо: справжня підтримка точно не оцінюється купюрами.
Тетяна ДРОЗДЮК, співорганізатор благодійного вечора

* * *

Якщо хтось бажає допомогти Вадиму, нагадуємо реквізити. Картка для допомоги в ПриватБанку: 5168 7574 0487 3277 (Юлія Михайлова); картка батька в Ощадбанку: 5167 4901 8119 2247 (Баранніков Петро).